Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista vagyok és 20 évvel idősebb a párom. Felválnátok?
Én nem értem, miért elképzelhetetlen, hogy egy 20 éves lány szeressen egy 40 éves férfit.
Ebben a korban egy férfi még lehet szexuálisan is vonzó, és én kifejezettten ismerek olyan 20 évest, akit vonz az érettség, a saját korosztályából nemigen tudja magát elképzelni senkivel, akit ismer, mert éretlennek tartja.
Az persze tény, hogy 20 év jelentős korkülönbség, ott már egy generációs szakadék is lehet a két fél közt, arról nem beszélve, hogy az életútjuk is máshol tart ideális esetben. Ugyanis egy 40 évesnek már illenék szakmailag befutott, megállapodott családos embernek lennie, míg a 20 éves még a felnőtt élete elején jár, az alapokat szerzi ahhoz, hogy meglegyen az egzisztenciája és a családja.
De kivételek mindig vannak, és nem mindenkinek ugyanaz az üdvözítő út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!