Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fősulis, egyetemista lányok! Összejönnétek valakivel a suliból, aki nálatok jóval idősebb?
én nem
10 év nekem már sok
nincs apakomplexusom
egy 10 évvel idősebb férfi általában sokkal komolyabb, nem az én társaságom, nincsenek nagyon közös témáink sem szerintem
nem nagyon élvezném vele a beszélgetéseket se, a humorvilágunk is biztos másmilyen
nálam max. 4-5 év korkülönbség elfogadható még, de az már nagyon maximum
Off: Már megint az apakomplexussal jönnek...tudjátok egyáltalán hogy azt mekkora korkül-re használják??? Ez elég bonyolult, pszichológiai fogalom ahhoz, hogy így dobálózzanak vele...javaslom a guglit.
On: Ha szingli lennék, és tényleg meglenne az összhang és egy hullámhosszon lennénk, miért is ne?! Én most harmad éves fősulis vagyok, de nem nagyon találkoztam ennyivel idősebb diákkal. Max a levelezősök közt lehetnek, de velük ugyebár nem találkozunk (hétvégente jönnek).
Ja és a párom és köztem 9 év van...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!