Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt tolerálnátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tolerálnátok a párotoknak vagy nem normális?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk, az első években amíg csak élveztük a fiatalságunkat és úgymond gondtalanok voltunk, fel sem tűnt hogy nagyon rosszul kezeli a stresszt. Ha ideges csapkodja a kormányt vagy odab$za a lábát a földhöz, rosszabb esetben a telefonját.

Amit nem tudok hova tenni az az, hogy ilyenkor rám emeli a hangját. Ha pl egy ilyen helyzetben jövök egy javaslattal képes lecsititani, hogy hallgassak már el és ne idegesítsem jobban.

Élesebb helyzeteknél ezt el is fogadtam, így reagál aztán pár perc múlva a régi. De ami zavar és a kérdésem tárgya, hogy pl ma úgy egész nap olyan nyomott gorombás kedve volt és én megkérdeztem, hogy miért volt egész nap stresszes. Erre megint rám emeli a hangját hogy nekem mi a bajom van màr.

Engem ez nagyon idegesít, én mindig tisztelettel beszélek hozzá. Ha feszült vagyok levezetem sirassal és kész, oké ő nem tudja így de akkor se szóljon hozzám emelt hangon .

Mostanában ház vásárlás előtt állunk, ezt tudom csak felhozni általános okként, de szerintem ez nem mentség arra, hogy random kiabálunk a párunkkal.

Ez tök normális egy több éves kapcsolatban és ne vegyem ennyire fel csak értsem meg vagy ti sem tolerálnátok?

27n

jan. 15. 19:23
1 2 3
 21/24 BeefEater ***** válasza:
0%

Attól függ. Írtad, hogy te sírással vezeted le, lehet, hogy ő meg ordítozással. Voltam (férfiként) hasonló kapcsolatban, ha tudtam, hogy a barátnőm ilyen hangulatban volt, akkor hagytam, hogy felém morogjon (kivéve, ha szándékosan próbált megbántani, de ez nem igazán fordult elő) és általában fél óra alatt elmúlt. A sírós kisírja magát, az ordítozós kiordítja magát és a nap megy tovább

Ettől függetlenül ez nem kellene, hogy normális legyen. A toporzékolást, telefon földhöz vágást nem tolerálnám sokáig és azt sem, hogy közben akár mennyire is agresszívan viselkedik. Szerintem ülj le, amikor nyugodt és beszéld meg vele, keressetek erről szóló könyveket, vagy szakembert (ha jól tudom van dühkezeléssel kapcsolatos tanfolyam, stb).

jan. 16. 11:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem boldog! Te? Tapasztalat alapján én 8évet kínlódtam egy férfi mellett aki folyamatosan basztatott! Mivel házasok voltunk én azt hittem, hogy ez már örökre ilyen lesz, a családom azt mondtam, ha már őt választottam így jártam, tartsak ki mellette! Nagy hiba volt. Ha visszamehetnék egy percet sem várnék és tovább lépnék! Amikor eljöttem tőle az olyan felüdülés volt, hogy csak na! Nyugodt lettem elmúlt a hasfájásom. Elmúlt a kényszer evésem.. stb.. írd le egy papírra a pozitív és negatív dolgait.. látni fogod, hogy mit kell dönts.
jan. 16. 11:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is ilyenekkel kezdődött, de első kapcsolat... mindegy.

A vége az lett, hogy a munkahelyen felbsztákból erőszakot tett rajtam. Együtt éltünk, ergo "kéznél vagyok", és míg a főökének nem mert visszaugatni, engem simán bántalmazott, mert kisebb és sokkal gyengébb vagyok nála, velem megteheti.

Nálam azóta minden ilyen: "rugdosok, csapkodok, leugatom a másikat" bromi nagy redflag és azonnali szakítóok.

jan. 20. 22:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Ilyennel nem lennék együtt évekig. Az ELSŐ ilyen hisztijénél eligazítom merre meddig, a másodiknál meg ha mégis lenne akkor meg kirúgom. Volt néhány ilyen ismeretségem életemben, ezt tettem. Valójában már az első ilyen cirkusznál lesajnáltam a nyomorultat, de azért "legyünk kedvesek, hátha csak rossz napja volt" alapon kaptak még egy esélyt. Feleslegesen. A dühöngő őrült az dühöngő őrült és meg kell szabadulni tőlük.
jan. 20. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!