Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?
Próbáljátok minden apróságát elfogadni? Minek? Ez az, ami felesleges és kártékony. Közelebb áll már a nagykorúsághoz, mint hogy kicsi gyerekként kezeljétek.
Egyébként nem értem ezt az egész helyzetet. Hétközben munka, suli van. Megvacsoráztok, megfürödtök és mindenki megy szépen aludni. Minek szoktattátok rá erre a bejárkálásra? Nálunk ilyen sosem volt, pedig mikor ilyen idősek voltunk már rég elváltak a szüleink és anyám egyedül nevelt minket.
21-21:30 fele már mind elvonultunk a saját szobánkba pihenni, nem anyánkat zaklattuk és kukorékoltunk az ágya mellett hajnalig. Ez természetes volt mindenkinek, mondani nem kellett.
Ti is közöljétek a fiúval, hogy fél 10 fele takarodó van.
Ha nem is alszik, akkor foglalja el magát egyedül.
Ti meg ajtót bezárjátok és csendben szexelhettek.
Valószínűleg van 5 szerencsétlen, akik leszarják a másikat, kommunikáció képtelenek, és valószínűleg mind sérült. 26/37 évesen ti sem vagytok még felnőttek. A gyerek lehet hogy csak hülyére vesz benneteket, mert ő nem szexelhet, (mert balfék) akkor ti se szexelhessetek. Amikor a gyerekeink 4-6 évesek voltak, és kinn játszottak önfeledten, bezártuk kulcsra az ajtót és az esetek nagyobb részében kiszeretkeztük magunkat anélkül hogy ők észrevették volna hogy valami történt. Persze ez csak a délutáni volt. Este ettől még nyugodtan szexeltünk újra. 26éves lány vagy! Gondold át újra, hogy egy szerencsétlen életképtelen férfi gyereke miatt fel akarod -e áldozni a legszebb éveidet. Jobban járnál, ha a gyerekkel lennél jóba, mert őt az apja nem zavargatná éjjel-nappal. Te túl jóhiszemű, jóindulatú vagy. Ha 60 éves lennék, összejönnék Veled, és ki/megmentenélek. De már 67 vagyok, és nem tudnék Veled együttlenni max napi 2X azt sem minden nap.
Menekülj amíg nem késő!
Tinikoromban jártam egy sráccal, akinek elvált az apja és ők konkrétan megdumálták, hogy mondjuk csütörtökön tudna-e később hazajönni, mert szexitájm lenne. Nem mondom, hogy ez a legelegánsabb megoldás, de megértette a csávó és nem volt probléma.
Szerintem nem kell egy 16 évest úgy kezelni, mint egy csecsemőt. 10 éve váltak el a szülők, nem tegnap. Számíthasson rátok, de le kell fektetni a szabályokat és nem szabad így hülyére babusgatni egy tinit. Inkább rosszat tesztek ezzel.
A 60ason nagyon nevetek!
Az én öcsém is 16 évesen költözött el apámhoz. Indokok: nálunk nincs mélyalmos bio tojás, a bútorok rosszak, és ki kellett havonta egyszer takarítani a szobáját, be kellett járnia az iskolába, amit csak akkor tett meg, ha anyám üvöltözött vele.
Átment apámhoz, mert nálunk lehetetlen élni(semmilyen házimunkát nem végzett és teljesen jó helyen voltunk) nyugodtan. Aztán 1 hónap múlva visszacuccolt, mert úgy összeverekedtek a mosogatáson, hogy apámnak bordája tört, öcsémen meg fojtogatásnyomok voltak. Aki elcuccol tiniként azért nem mindig az anya felelős, vannak kis pszichopaták, akik csak magukat okolhatják(nála biztos vagyok benne, hogy valami pszichés gond van, egész életében “más” gyerek volt)..
Látjátok, itt is kezd betelni a pohár, pedig nem lakik régóta ott, mert bejárkál valamiért hajnalban. Képzelhetitek, az anyja évekig elviselte ezt, pedig ő is akart volna maszturbálni nyugton esténként..
Szóval nem mindig az anya a hibás(abban mondjuk igen, hogy nem kért segítséget időben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!