Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év különbség a férfi javára ellehetetlenítené a kapcsolatot?
Megbeszéltük, különféle okok miatt nem akarunk kapcsolatot, csak szexelünk. Ennek fél éve. Viszont nem tudom, érdemes lehet-e ezt felhozni, ha egyébként egy baráti társaságban vagyunk, és elvagyunk.
Én 23/N ő 39/F
Sok, mert a 23 éves nő, egy kisgyerek szintjén van.
Normális NŐ, nem ilyesmin agyalna, csak élvezné a helyzetet.
Meg eleve, lecumizni lecumizod, de nem élnél vele és nem terveznél közös jövőt, CSAK a kora miatt?
Remélem kidob, és lecserél egy fiatalabbra. >:)
Úgy gondolom nem a hölgy nem akar kapcsolatot , hanem a férfi...
Hasonló korban lévő férfiként azt tudom mondani , hogy alapból én sem ismerkednék, és akarnék komoly kapcsolatot ilyen korú nővel.
Viszont fél év után már azért megismerném annyira hogy esetleg ennek bebizonyodhasson az ellenkezője , és akár mégis terveznék vele hosszú távra!
Bár én alapból is mindig hosszútávban gondolkozom.
Az pedig hogy később ez okozna e gondot a kapcsolatotokban, ez csak tőletek függ!
Alapvetően sok. Gyakorlatilag teljesen más életszakaszban vagytok.
Viszont az ismerősi körömben van 2 olyan pár akiknél hasonló nagy a korkulonbseg(az egyiknél 17 év a másiknal 22).
Ahol 17 év a különbség ott a férfi(kb 57 éves) és csalja a feleségét pl. A másikről nem tudok semmi ilyesmit. Látszólag jól megvannak, de ez se jelent semmit se.
Talán nem is a korkulonbseg a legnagyobb probléma egy kapcsolatban, hanem a felek egymáshoz való hozzáállása.
Mielőtt nagyon belemélyednél azért ismerd meg jól.
Még egy húsz évig nem lesz ebből gond...csak mikor ő már túl lesz a hatvanon, te meg még csak 43 leszel, ott már lesznek bajok.
Tegyük fel működik a kapcsolat, te mondjuk 55 évesen már özvegy akarsz lenni?
Én a max határt 15 évnél húznám meg, pont emiatt. 15 év is nagyon sok, de az még talán-talán. Igazság szerint a tíz évnél nagyobb különbség pont ezért problémás.
8.-nak igaza van!
Fiatal pasik sosem halnak meg. Ha lesz egy 25 éves pasid, akkor örökké tart majd a lavcsi.
Ja várj,...mégsem.
Bocs, nem szóltam.
Én 23 évesen egyetemre jártam, felvettek első szakmai munkahelyemre, imádtam, szépen lassan beindult a karrierem. Mellette sokat buliztam, vásároltam, barátnőztem.
Most már jópár évvel idősebb vagyok és a vőlegényem 38 éves. Azon gondolkozunk, hol és mikor vegyünk nagyobb házat, autót, ha jönne a gyerek (és már ő mondja, hogy ő idős apuka lesz).
Nem tudom, milyen szinten vagy agyilag 23 évesen, de vagy te akarsz már papás-mamásat játszani ilyen fiatalon, vagy a pasi egy éretlen manchild.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!