Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő közti szoros barátság és kezdődő szerelem közti különbség jelei?
Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 10:20
2/15 anonim válasza:
Szerintem ha pl már kettesben elmentek mondjuk nyaralni és szex is van...az már több mint barátság.
3/15 anonim válasza:
Heti egynél több találkozás kettesben.
4/15 A kérdező kommentje:
A férfi részéről tapasztalható jelek érdekelnének, ha tovább akar lépni a barátságon.
2019. febr. 13. 10:55
6/15 A kérdező kommentje:
Volt már kettesben program, amire a pasi hívott el, de nem volt kimondva konrétan, hogy randi, tehát nem tudom, hogy simán baráti program volt-e vagy randi.
2019. febr. 13. 11:03
7/15 anonim válasza:
Sok érintés. Sok egymás szemébe nézés. De ehhez te is kellesz. Ha nem egyértelmű, kérdezd meg, hogy ez most baráti találkozó vagy randi. Nincs ebben semmi szégyen.
8/15 anonim válasza:
A kettő között nincs különbség, ugyanis nincs férfi és nő között barátság. Az egyik fél mindig többet akar barátságtól, és sokszor csak a jó alkalomra vár.
9/15 anonim válasza:
Igen, a randi. És kimondja, ha akar is valamit. A többit csak a mésik fél akarja jelnek hinni. Nagyot lehet így pofára esni. Inkább kérdezd meg, mert valaki csak tényleg barátkozik.
10/15 anonim válasza:
Kerdezz ra. En negyszer estem igy pofara, mert hittem a jeleknek.
Amit meg tehetsz, az az, hogy kicsit visszaveszel. Nem keresed, hagyod, hogy o menjen utanad. Plusz konkretan berakod a baratzonaba. Ezzel talan raebresztheted, hogy mit is erez irantad.
Ha barat, akkor minden marad a regiben. Viszont, ha tobbet erez irantad, akkor 100%, hogy zavarni fogja, hogyha mas pasikkal flortolsz es neki beszelsz roluk.
Tudom, nem szep jatszmazni, de ha belegondolsz, soha senkinek nem kell az amit eletesznek es elerhato 24/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!