Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetk mi a különbség párkapcsolat és barátság között?
Komolyabb párkapcsolatban a párommal akarom leélni az életem, vele tervezem a jövőm, vele akarok megöregedni, mellette akarok reggelente felébredni, vele van szükségem testileg is intim kapcsolatra (nemcsak szexuális értelemben).
Ezek nem szoktak a részei lenni egy barátságnak.
Máskülönben nekem mindig is az volt az elképzelésem, hogy a párom majd a legjobb barátom is lesz egyben és én is neki, szerencsére ez így is lett. Tehát a párkapcsolat ideális esetben több, mint egy barátság.
Egy életet akarsz leélni szerelem nélkül? Te nem vagy magadnál! A szerelem a legcsodálatosabb dolog az ember életében, ettől nem foszthatod meg magad. Menj, keress valakit, aki láttán megrogyik a térded, kifut a szívedből a vér, megakad a lélegzet...
Nem fog elsőre sikerülni, de ez a dolgok rendje. Keress, szeress, csalódj, tanuld a szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!