Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év még beletartozik az ideál korkülönbségbe?
Szerintem egyáltalán nem nagy korkülönbség. És nagyon emberfüggő. Szerintem ne aggódj emiatt, meg egyébként is a saját véleményetek a fontos.
Az előző válaszolóknak:
Tényleg később érnek a mai fiúk, de azért jó nagy hátrányba is rakjátok őket azzal, hogy automatikusan idősebbeket kerestek. Van ám egy-két érett példány elvétve, de ők meg szenvednek emiatt.
Nos...én 18 vagyok, a barátom pedig 24. Elsőre kicsit meredeken hangzik, de amikor ismerkedtünk, akkor bele se gondoltunk. Néha ejtettem egy-két poént, hogy én még az érettségi miatt rágom a körmömet, miközben ő már dolgozik és éli a nagybetűs életet. De nem kavart sok vizet, nagyon jól megvagyunk. Tény, hogy mellette jöttem rá milyen is egy normális, működő kapcsolat, és természetesen vele vesztettem el a szüzességemet. De a lehető legjobb kezekbe kerültem. Pl ha ő mondja azt, hogy tanuljak és majd utána találkozunk ha végeztem, akkor sokkal lelkesebben megcsinálom :DD
Egy érett férfi nagyon jó hatással tud lenni egy "kislányra" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!