Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek már volt olyan, hogy nagyon vágytatok arra, hogy összejöjjetek egy kiszemelt sráccal/csajjal aki valahogy első pillantásra megfogott és valóra vált az álmotok? Létezik ilyen egyáltalán?
Létezik. Itt az én sztorim:
Egyetemen többször feltűnt egy helyes srác, sűrűn láttam a kávézóban meg a könyvtár környékén, néha össze-össze akadt a tekintetünk, de ennyi. Egyszer a folyosón ültem és tanultam, mikor megkérdezte, leülhet-e, mert minden asztal foglalt, neki meg sürgősen meg kellene írnia egy csekket.
Mondtam neki, hogy persze.
Külföldi volt, és bár elég jól tudott magyarul, a csekk megírásához segítséget kért tőlem, segítettem, utána meg jót elbeszélgettünk, nagyon szimpatikusnak tűnt, sokféle témáról tárgyaltunk, zenéket mutatott a laptopján, mesélt az országáról. Mikor elköszöntünk, akkor megbeszéltük, hogy hétvégén elmegyünk kávézni.
Na, összesen kb 4 randink volt, mert kiderült, hogy nem az esetem személyiség-ügyileg a pasas, úgyhogy véget vetettem a dolognak. De ja, létezik olyan, hogy akit kiszemelsz, azzal lesz valami, de onnantól fogva még olyan sok mindenen múlik a dolog.
A külsővel meg az ilyen "szintekkel" (nem is vagyok biztos abban, hogy tudom, ez mit jelent) ne foglalkozz. Minden jogod megvan arra, hogy elvárásaid legyenek a másik külsejével kapcsolatban, függetlenül attól, hogy nézel ki. És hidd el, hogy nem minden alapvetően szép embernek csak a mindenki által szépnek tartott ember jön be.
6ossal egyet értek. Ilyenre nem szabad adni. Nekem is volt már nem egy olyan helyzetem hogy valakibe elsőre beleszerettem, de abban a pillanatban ahogy alkalmam adódott kicsit jobban megismerni úgy elillantak a kezdeti nagy érzelmek mintha soha nem is lettek volna.
Lehet hogy külsőre pipa, meg 1-2 dolgot tudsz róla, de simán lehet hogy amint leállnál vele dumálni 1 órán belül kiderülne hogy nincs semmi közös érdeklődésetek, vagy az élet számos terén más véleményen vagytok.
van ilyen de az kérdéses mindig meddig tart
én pl. megláttam a buszon egy srácot, nagyon megtetszett
1 hónapig álmodoztam róla és reménykedtem hogy újra látom... hát nem. Mivel tudtam a nevét, így írtam neki hogy találkozzunk. Találkoztunk és aznap össze is jöttünk egy órákon át tartó beszélgetés után.
most leszünk lassan 3 hónapja együtt, eddig minden nagyon jó, majd az idő eldönti így is marad-e.
ja és azelőtt sosem nyomultam senkire, de egyszerűen elveszett az a fék vagy hogy mondjam, kényszert éreztem rá hogy írjak neki
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!