Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira elhívom a kiszemelt lányt élményfürdőbe strandolni oké? Mennyire jó ötlet?
Remélem, ő meg a szárazon fog aládrúgni, hogy a víz ne fékezze lendületet.
Első randira strand, vagy élményfürdő, akkor a csaj tudja, hogy csak fel akarod mérni a kínálatot, hogy néz ki ruha nélkül. Nem mennék el, de lehet, hogy nem is keresnélek többet.
A kérdésre válaszolva, jó ötlet! Tapasztalatból mondom, mert kb 2 hete pont így csináltam. :) Először találkoztunk, egy pubban és valahogy 1-2 óra beszélgetés után, kiderült még nem volt a környékbeli wellness fürdőben. Meghívtam, igent mondott és imádjuk egymást. :)
DE!!! amit a kérdés után írtál:
"majd víz alatt meg lehet próbálni megfogni neki...:P" - ennyire kretén nem lehet senki... Ergo ha utolsó mondatodat örökre elfelejted, akkor csak biztatni tudlak.
De nálunk is felmerült a kérdés, hogy nem csak látni akartam-e ez az árut. Mi tudtuk kezelni a dolgot, hogy nem, de ha Ő vagy Te nem ilyen nagyon balul is elsülhet.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!