Miért ekkora a különbség a meleg és a heteró férfiak elvárásai között?
Ezt én se értettem soha, egy csomó heteró fiú ismerősöm van együtt olyan lánnyal, akinél sokkal jobbat érdemelnek... se szellemi partnert, se szabadidőpartnert, se semmit nem találnak meg bennük, sokan még a szexben sem kapnak meg mindent, amit szeretnének, úgyhogy azt se lehet mondani. Csak együtt vannak velük, de hogy minek? Azt nem tudom.
Bulikban is olyan módon képesek ráhajtani csajokra, hogy szinte már magukat alázzák meg...
Ezzel szemben meg a lányismerőseim közül, aki okos, jó fej és jól is néz ki, egy csomó egyedül van.
Miért?
Kedves kérdező!
Nem tudom hány éves vagy és mekkora az élettapasztalatod.
De én már bánom, hogy tizenéves koromban nem jártam egy kicsit ducilánnyal, mert tapasztalatszerzésre, meg első kapcsolatnak akkor jó lett volna. No meg a szép, vékony magas nők nagyon nagy része el van szállva, leszbi, nem kell neki senki vagy jégkirálynő stb. Amíg egy átlagos vagy kicsit csúnya lány meg odaadó, jó az ágyban, kedves stb... A melegeket szerencsére nem ismerem, de ha ennyire válogatnak akkor hülyék, bár az dicséretes, hogy sportol és figyel a testére. Ismersz sok olyan lányt aki szép és jó a természete és kapcsolatot is akar és egyedül van? Talán kérdezd meg őket miért van, de nem hinném, hogy nagy tömegben ismernél ilyeneket...
"ismerek olyan egyedülálló lányokat, akik amellett, hogy szépek még a természetük is jó, mégsincs párjuk"
Mert a gazdag luxuskocsis bankár kell nekik, vagy orvos/mérnök/ügyvéd stb., nem az egyszerű férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!