Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.
Utolsó elkeseredésemben tettem fel itt, ismeretlenek előtt ezt a kérdést, mert annyira cikinek érzem, hogy másnak nem is merem mondani, de már egyre kevésbé tolerálható ez az állapot. Az biztosan nem megoldás, ha elkezdek vele kiabálni vagy üvöltözni, de sokszor vissza kell fogjam magam, pedig alapvetően nyugodt természetű vagyok. Az szintén nem segítene, ha az itteni kommentelőkön tölteném ki a dühöm, bízom benne mindenki azért ír, mert valóban segíteni szeretne.
2021. máj. 11. 11:40
113/157 A kérdező kommentje:
Fürdés után jön be, mikor már mindannyian lefeküdtünk az ágyba.
2021. máj. 11. 11:41
114/157 anonim válasza:
104 És fürdés után meg odaül az ágyatok szélére?
Elképzeltem ezt a helyzetet és annyira abszurd. Nagy ló.szó gyerek odaül az apja ágyába és nem hagyja sem őt, sem az élettársát aludni...
Mondanám, hogy úgy viselkedik, mint egy 2-3 éves... De pl. tesóm lánya már 3 évesen elbabázgatott a szobájába egyedül, ha aludni küldték és nem volt álmos.
2021. máj. 11. 11:41
115/157 anonim válasza:
kaptál 20 megoldást, de egyik sem jó. Akkor mond meg de komolyan mit vársz? Ha te meg a párod nem mondjátok meg neki az őszintét, hogy dugni akartok és kopjon le akkor mi idegenek és a tanácsaink mit érnek?
2021. máj. 11. 11:42
116/157 anonim válasza:
Beszélni nem beszéltek vele, ajtót nem zártok, kérdező, a te hibád az egész, mert semmilyen megoldást nem vagy hajlandó bevetni.
2021. máj. 11. 11:42
117/157 anonim válasza:
112
Jóvan már lebuktál a kamu szaroddal, nem kell itt tovább erőlködni. Egy darab kommentelő nem írta, hogy neked üvöltözni kéne a gyerekkel. Ehelyett írtunk kb 100 megoldási lehetőséget, neked semmi nem jó, le se szarod, csak gördíted a sztori fonalát tovább. Tipik jól felépített trollkérdés.
2021. máj. 11. 11:43
118/157 anonim válasza:
#107 +1
Teljesen egyértelmű. Ezzel a módszerrel mindig el lehet vinni még az ilyen gyenge kamut is ilyen sok válaszig. Mondjuk nem olvastam el csak az utolsó két oldalt, de nem is szándékozom többet.
2021. máj. 11. 11:44
119/157 anonim válasza:
118
Helyes, én már így is elbaxtam erre a hülyeségre a fél délelőttöm :D megyek inkább sétálok egyet ebben a szép időben, aki teheti csatlakozzon. Kár erre fecsérelni még egy plusz betűt is akár.
2021. máj. 11. 11:47
120/157 anonim válasza:
Mondjuk ha úgyis a szobájában van akkor szexeljetek azelőtt mielőtt fürdeni külditek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!