Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.
Miért ne mondhatnátok, hogy hagyjon titeket egy kicsit békén? Mi az, hogy rángatja az ajtót? Hadd rángassa, majd megunja, bár ez egy kicsit nevetséges, nem 4 éves. Nem lehet neki szólni, nem lehet bezárni az ajtót, máshol nem lehet szexelni. Akkor mit szeretnél? Csak a kifogás. Úgy érzem, te nem is akarod, csak ürügyet keresel/gyártasz. Nekünk még kicsi a fiunk, de ha szexelni akarunk, mindig megoldjuk.
2021. máj. 11. 12:33
132/157 anonim válasza:
És akkor mi van ha megsertodik? Az elkenyeztetesetek miatt lesz majd belőle egy gőgös kis majom aki azt hiszi körülötte forog a világ és neki mindent szabad. Mert ezzel a viselkedessel nem csak a ti eletetteket fogja megkeseriteni hanem mindenkiet. Rangassa csak az ajtót és sertodjon meg. Majd kiheveri és talán észbe kap. Nagyon ostoba vagy ha azt hiszed ezért fog elzulleni. Nagyobb kárt tesztek ezzel mint ha szabályokat allitanatok fel amiket eleinte hisztizve de be kellene tartania.
Bár egyébként nemrég volt itt egy kérdés egy megcsalt nő tette fel. Annak is akármit mondott az ember fel se fogta vagy volt rá kifogás. És ugyanígy csepegtette az amúgy tök felesleges információkat mint hogy raktunk cukkinit a rantottaba. Nagyon jól nyomja ez a troll.
Ez az. Én el is mentettem, ez ugyanaz a csepegtetős troll. Mondhatsz neki bármit, úgyis fújja majd a magáét a kis kamu sztorijával.
2021. máj. 11. 12:49
134/157 anonim válasza:
He nem akarod megmondani, neki, hogy hagyjon beken es az ajtot sem vagy hajlando bezarni, akkor az egyetlen megoldas, ha beveszitek harmadiknak :D
2021. máj. 11. 12:54
135/157 anonim válasza:
#133 nekem is ő jutott eszembe :D Lehet velem van a baj, de én nagyon jót röhögök ezeken a kérdéseken. Szóval ha troll, ne hagyja abba :D
De ebben ennyi volt, most már kezd uncsi lenni :/ Majd tali a kövi ilyen troll kérdésnél.
2021. máj. 11. 12:58
136/157 anonim válasza:
Tehát soha nem hagyjátok otthon egyedül?
2021. máj. 11. 13:00
137/157 anonim válasza:
"Nem akarjuk kizárni, akkor képes lenne rángatni az ajtót addig, ameddig ki nem nyitjuk"
Most a gyerek szellemileg visszamaradott vagy ti? Esetleg az egész bagázs?
2021. máj. 11. 13:01
138/157 anonim válasza:
135
Ja én is bírom ezeket, ez is ment a gyűjteménybe :D egész kreatív a csávó, jó kis sztorikat kanyarít. Meg lehet buffolni az értékeléseket a sok kommenttel :D ez valóban már kifutott, úgyhogy alig várjuk a következő remekművet.
2021. máj. 11. 13:01
139/157 A kérdező kommentje:
Ne tudjátok meg, milyen mikor hisztizni kezd, nem akarjuk ennél is gyakrabban megtapasztalni. Azt mondtuk már neki, hogy hagyjon picit pihenni, visszatérünk rá reggel mert reggel nekünk is korán kell kelni, ha nem pihenjük ki magunkat, az visszaüt a munkahelyi, illetve neki az iskolai teljesítményére, de mintha a falnak beszélnénk ilyenkor. Azért igyekszem minden felvetésre válaszolni, hogy ezáltal is jobban megértsétek a helyzetet, hasznosabb tanácsot tudjatok adni. Nem kérdeztem még korábban itt, ez nem az a helyzet, ami poénkodásra való. Már nagyon ki vagyunk merülve.
2021. máj. 11. 13:07
140/157 anonim válasza:
Nyilván kamu ez a kérdés, de úgy tezek, mintha igaz lenne. Ha így viselkedne a 16 éves gyerekem, akkor elvinném pszichológushoz, mert nyilvánvalóan elmebeteg ez a srác.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!