Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?
Elköltözik??? Magadnál vagy??? Hiszen akkor bármilyen VÉSZHELYZET történhet!!!
:DDDDD
GTi valami mentálisan retardáltak vagytok családilag?
Parázol a fűtűztől? vegyetek füstriasztót, te géniusz és zárjátok az ajtót, mikor végeztetek kinyitjátok.
kettes opció: nem értem mi a búbánastnak kell egy 16 évest elzavarni fürdeni, miért nem megy neki magától, de ha akkor még úgyis ébren vagytok, akkor lezavarjátok amíg fürdik, a semminélk az a pár perc is több, a pasid meg ha már ezer éve nem tud rendesen nemi életet élni valószínűleg végez, amint megnyitja a zuhanyt.
Mennyire kell ehhez degeneráltnak lenni, könyörgöm?
Miért nem lehet privát teret hagyni neketek? tök alap, hogy tiszteletben tartom a másik intim szféráját és tök mindegy miért csinálja, jóéjszakát után nincs mászkálás egymáshoz, csak vészhelyzetben.
Ne gyere már a hülye kifogásaiddal, füstriasztó, kulcs, aztán ha más gond van majd óbégat, jézusom, nem 2 éves.
mondok neked egy vérlázítót, az én kisebbik fiam 12, középsúlyos autista , társult értelmi fogyatékkal, önálló életvitelre valószínűleg sosem lesz képes. Saccperkábé hat éves kora körül tudtam megértetni vele, mit jelent a csukott ajtó, ő is felfogta és ha mégis akad valami, akkor KOPOG!
Nem csescemő, 16 éves, ha meg éjfélig zajlik a családi ramazuri, bőven jut idő beszélgetni vele, ne pont akkor törjön rá a közléskényszer mikor szexelnétek.
Nem tudom, én szerintem a most 21 éves nagyobbnak nem jártam még sosem a szobájában, ha magárta csukta az ajtót, saccperkábé 12-13 éves kora óta.
Te meg nem valami tündibündi empatikus "mostohaanyuci" vagy, ahogy szeretnéd beállítani, hanem egy szerencsétlen, aki a tutjgatós, abajgatós majomszeretetével kinevel sikeresen egy újabb életképtelen gyereket, karöltve a szintén haszontalan és nyilvánvalóan pont ugyanennyire életképtelen apjával.
Nem teszel semmi jót azzal, hogy ennyire alárendelsz neki mindent, mert kizárólag azt tanulja csak meg belőle, hogy mindenkitől ezt várja el, aztán nagyot fog koppanni, mikor majd később nem állnak be a nők neki rabszolgálnak, hiszen eddig ezt látta.
Elváltak a szülei, oké, kamasz, figyelni kell rá, oké, tördni, szeretni kell, oké, de este 11 után maradjon már mindenki a szobájában, vagy ha annyira istencsászár laza család vagytok, hogy mindenki egyig dáridózik minden áldott nap, akkor legalább már ágyban vagytok ne zavarjon, csak ha látta villanni az atomot és le kéne szaladni a pincébe. Ómájgád...
3100 ft-ért van is az emagon, mielőtt kiderülne, hogy nem telik rá, nesze:
Most majd jön az, hogy bemászik a zsákos ember az ablakon a fiúhoz, amíg reszeltek, esetleg pánikroham tör rá, vagy jön Freddie Kruger és miszlikbe ollózza, bosszúból, hogy szeretnétek már végre rendesen szexelni egyet?
Nem is értem hogyan nem képes a természet kiszeleketálni a hozzátok hasonlóan életképteleneket, veled is csak eggyel többen vagyunk.
Kulcsra kell pedig zarni, es egy lakasban erezned, ha fust van, hallanad, ha mond valamit. Semmilyen veszely nem leselkedik senkire.
Amugy mar a 16 eves szobajaba is kopogva kell bemenni, hatha pl sajat magaval szexel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!