Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit
tegyünk?
Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.
"Az meg teljesen normális(lenne), hogy az apjával és a barátnőjével akar nyaralni menni, nem is tudom mit háborodsz fel rajta.."
Hihi, nekem együtt vannak a szüleim, de 16 évesen leginkább a pasimmal vagy a barátaimmal akartam nyaralni, nemhogy a gyertyát tartsam apám meg a nője között. Na persze nem vagyunk egyformák.
2021. máj. 11. 10:59
72/157 A kérdező kommentje:
Általában éjfél-fél1 fele megyünk aludni, neki fél12 körül szólunk, hogy menjen fürdeni. Házimunkát nem végez, nem is várom el tőle, gyerekként én is lázadtam minden erőmmel ellene, én csinálok általában mindent, néha a párom is besegít. Konyhába néha kijön, mikor főzök neki és kérdezi, hogy mit hogyan csinálok, ez valamennyire érdekli. Ha kérdezem, hogy megpróbálja-e, akkor viszont azt mondja, hogy nem, csak nézi.
2021. máj. 11. 11:00
73/157 anonim válasza:
Ha nem akarjátok kizárni vegyétek be harmadiknak.
2021. máj. 11. 11:00
74/157 A kérdező kommentje:
Nem akarok napi 2-3-szor szexelni, bőven beérném heti 1-2 valóban nyugodt alkalommal is.
2021. máj. 11. 11:03
75/157 anonim válasza:
Ez tutti troll kérdés! Ennyire nem lehet valaki hülye hogy 1000 ajánlatból minden szar!
A párom gyerekei kiköltöztek az albérletből. Odaköltöztek hozzánk, amíg a lakásérdést rendezik. Az első teendőm az volt hogy a szobájukon, a fürdőn rendbehoztam a zárat. Szerintetek a hülyék egyszer is használták? Nem ilyen szerencsétlenek mint kérdezőék!
2021. máj. 11. 11:03
76/157 anonim válasza:
Jaj ez is akkora baromság, hogy emberek nem végeztetnek semmi házimunkát a gyerekkel. Ennek 99%-ban az a vége, hogy utána magától sem fog, mert azt se tudja mi az. Egy porszívót nem fog meg 20 éves koráig, majd hirtelen megszereti, mi? Arról nem beszélve, hogy egy rántottát nem tudnak összerakni. Ezeket a kis babafiúkat kapják aztán meg a lányok, akik sikítva menekülnek, mert nem egy életképtelen kis nebántsvirágot akarnak, hanem egy potens férfit. Szegény gyereket teljesen tönkreteszitek, egyáltalán nem készítitek fel az életre.
2021. máj. 11. 11:04
77/157 anonim válasza:
"tudja, hogy itt mindent megkaphat, az ő érdekei állnak mindenek felett. Ennek hátulütője is van persze a mi kapcsolatunkra, de reméljük hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba"
Az ő érdekei mindenek felett. A ti érdekeitek viszont megszűntek létezni.
Nem végez házimunkát? 16 évesen...? Mert? Nem tud elmosogatni, leugrani kenyérért a boltba?
Mitől áll vissza a régi kerékvágásba? A covid ebben a történetben egy pici tényező. A fő a "mindenek felett".
Őszintén, mire jó ez a majomszeretet? Életképtelen lesz a gyerek, rajtatok csüng most is. Nektek meg nincs életetek.
Még szólni kell majdnem éjfélkor, hogy menjen fürdeni? Ti is még ébren és együtt a család? Így soha nem fogtok szexelni. De ha nem akartok, hát nem akartok.
2021. máj. 11. 11:05
78/157 anonim válasza:
Figyelj kérdező, 20 éves vagyok, szóval nemrég voltam 16 és ahogyan viselkedik, az nem normális. Teljesen a fejetekre nő, mert hagyjátok neki és ez a jövőjére is kihatással lesz. A szextől függetlenül nagyon káros a jelenlegi helyzet.
16 éves. Pontosan tudja, hogy mi a szex és pontosan tudja, hogy félbeszakít titeket. Vagy arról van szó, hogy direkt teszi, hogy keresztbe tegyen neked vagy bennem még az is felmerült, hogy autista, de valószínűleg nem erről van szó.
Semmi önállósága nem lesz ennek a srácnak és még 15 év múlva is ott fog lenni a nyakatokon.
2021. máj. 11. 11:07
79/157 anonim válasza:
7 oldalnyi megoldás, de egyik sem jó. Akkor ne dugjatok többet, amíg el nem költözik.
2021. máj. 11. 11:08
80/157 A kérdező kommentje:
Én sem végeztem semmilyen házimunkát 18 éves koromig, ameddig otthon éltem. Albérletben kénytelen voltam mindent elvégezni, ma már bármit megcsinálok, 8 év alatt belejöttem. Rántottát múlt héten csináltunk, megmutattam neki, hogy kell felverni a tojásokat, daraboltunk bele cukkinit, gombát, paradicsomot, beletöltötte a serpenyőbe, de nem bírta megfordítani, otthagyta az egészet durcásan, hogy ezt lehetetlen megcsinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!