Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellehetetleníti az együttlétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.

2021. máj. 11. 08:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/157 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy, hogy kizárjátok a hálóból...? Pedig ha szexelni akartok, kénytelenek lesztek, gondolom nem szeretnétek, hogy közben az ágy szélén üljön.

Mi baja lesz a szobájában fél órát egyedül, amitől nagyon féltitek...?? Ne már... simán lehetne az ő szobájában is lány nála, ne aggódj, ő nem féltene titeket és nem átallana bezárni a szobája ajtaját. Jogosan. Ahogy részetekről is teljesen rendben van, ha néha magatokra csukjátok az ajtót. Nem kisbaba, tisztában van vele, hogy a párok szoktak szexelni. Ha magától nem esett még le neki, apja elmondhatja nyugodtan neki négyszemközt: néha szeretnénk kettesben lenni Gizivel, ha ajtó csukva, kérlek hagyj minket addig békén. Ennyi.

2021. máj. 11. 10:10
 42/157 A kérdező kommentje:
Párom részéről és a gyerek részéről is azt érzem, hogy 6-15 éves koráig csak hétvégente találkoztak, így be akarják pótolni a nem együtt töltött időt, amennyire csak lehet. Nem akarok ebből konfliktust, elfogadtam 3 éve, mikor megismerkedtünk, hogy van egy fia, csak már egyre nehezebb ezt ilyen formában elviselni.
2021. máj. 11. 10:10
 43/157 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor elgondolkodom hogy ti biztos felnőttek vagytok? 🤔
2021. máj. 11. 10:11
 44/157 anonim ***** válasza:
100%
Aha és egy hét a nyáron majd megoldaná az évi szexigényeteket. Mellesleg miért is ne mehetnétek kettesben nyaralni? Erre mások azt mondják, hogy "ne aggódj Béla elmegyünk majd együtt is valahova, ahova te szeretnél. Addig itt a kecó, partizzatok a haverokkal. Persze csak lájtosan." Nagyon csicskák vagytok.
2021. máj. 11. 10:11
 45/157 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a nagy elfogadással szétcseszed a házasságod, az remélem feltűnik. Egy 16 éves tini rángat dróton két felnőttet, ti meg tapsikoltok is neki. Szeretni és törődni kell azzal a gyerekkel, de meg kell húzni a határokat. Pláne, hogy nem egy csecsemőről, hanem egy majdnem felnőtt emberről van szó.
2021. máj. 11. 10:13
 46/157 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nagyon örülnék, ha lenne már barátnője, felhozna bemutatni egy lányt és vele foglalkozna többet. Igen, 26 és 37 évesen felnőttek vagyunk. Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy 2 utat is finanszírozni tudjunk, elmenjünk kettesben, majd vele is máskor.
2021. máj. 11. 10:14
 47/157 anonim ***** válasza:
100%

Közelebb állsz korban a gyerekhez mint az apjához, és nem vagy képes megdumálni a gyerekkel, hogy haver este mindenki maradjon a szobájában mert kell a pihenés stb?

Meg eleve úgy beszélsz a gyerekről mintha 1 szellemifogyatékos 10 éves lenne

Szőrös már neki is, már évek óta maszatolja magát az ágyban takaró alatt, szinte már nagykorú és nem meritek bezárni az ajtót éjjel egy fél órára?

Na ne nevettes😂😂😂😂

2021. máj. 11. 10:17
 48/157 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én az anyuka vagyok. Fiam 12, másfél évet apukájával élt, most visszaköltözött hozzám. Közben nekem lett egy élettársam. Gyerek kicsit megviselten érkezett, dédelgettem, újra együtt, összeszokás, stb. Mégis egy hét után, mikor minden este hárman néztük ágyból a tv-t és amíg én el nem aludtam, a gyerek nem ment át a saját szobájába, szóltam neki, figyelj mi néha most is szeretnénk ketten lenni. Tökjó ha ide fekszel, ide bújsz, de van saját életünk is. Nem értette, minek akarunk mi ketten lenni...? Mondtam figyelj, mi eddig is szexeltünk, néha ezután is szeretnénk. Előfordul, hogy ketten lennénk. Ha ajtó csukva, kérlek ne kopogj be ha nem extra sürgős. (Eddig online suli, mindig otthon, mi meló, este mindig később aludt el mint mi, szóval másképp és máskor nem igazán lehetett megoldani.)

Megértette, pedig 12. Kicsit gáz, hogy ezt el kellett neki mondani, bár 12 éves sem pici gyerek, de megértette és megkérdezi este bejöhet-e hozzánk együtt sorozatozni.

Lehet én vagyok önző, de nem gondoltam a kapcsolatunkat lenullázni azzal, hogy innentől akkor már minden este hárman fekszük a tv előtt.

2021. máj. 11. 10:17
 49/157 anonim ***** válasza:
100%
Szegény 26 éves felnőtt kapcsolatban élő kérdező addig nem szexelhet a saját párjával, amíg a 16 éves tinifiú be nem csajozik :(((( viccesek vagytok, tényleg jót mulatunk rajtatok.
2021. máj. 11. 10:18
 50/157 anonim ***** válasza:
100%
Zárjátok be az ajtót. Egy 3 évesnél még tök oké, hogy vészhelyzet lehet, de itt egy nagykamasz, lassan felnőtt srácról beszélünk, mégis mi a fene történhetne vele addig? Egyedül se hagyjátok soha? :D
2021. máj. 11. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!