Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?
Nem úgy, hogy kizárjátok a hálóból...? Pedig ha szexelni akartok, kénytelenek lesztek, gondolom nem szeretnétek, hogy közben az ágy szélén üljön.
Mi baja lesz a szobájában fél órát egyedül, amitől nagyon féltitek...?? Ne már... simán lehetne az ő szobájában is lány nála, ne aggódj, ő nem féltene titeket és nem átallana bezárni a szobája ajtaját. Jogosan. Ahogy részetekről is teljesen rendben van, ha néha magatokra csukjátok az ajtót. Nem kisbaba, tisztában van vele, hogy a párok szoktak szexelni. Ha magától nem esett még le neki, apja elmondhatja nyugodtan neki négyszemközt: néha szeretnénk kettesben lenni Gizivel, ha ajtó csukva, kérlek hagyj minket addig békén. Ennyi.
Közelebb állsz korban a gyerekhez mint az apjához, és nem vagy képes megdumálni a gyerekkel, hogy haver este mindenki maradjon a szobájában mert kell a pihenés stb?
Meg eleve úgy beszélsz a gyerekről mintha 1 szellemifogyatékos 10 éves lenne
Szőrös már neki is, már évek óta maszatolja magát az ágyban takaró alatt, szinte már nagykorú és nem meritek bezárni az ajtót éjjel egy fél órára?
Na ne nevettes😂😂😂😂
Hát... én az anyuka vagyok. Fiam 12, másfél évet apukájával élt, most visszaköltözött hozzám. Közben nekem lett egy élettársam. Gyerek kicsit megviselten érkezett, dédelgettem, újra együtt, összeszokás, stb. Mégis egy hét után, mikor minden este hárman néztük ágyból a tv-t és amíg én el nem aludtam, a gyerek nem ment át a saját szobájába, szóltam neki, figyelj mi néha most is szeretnénk ketten lenni. Tökjó ha ide fekszel, ide bújsz, de van saját életünk is. Nem értette, minek akarunk mi ketten lenni...? Mondtam figyelj, mi eddig is szexeltünk, néha ezután is szeretnénk. Előfordul, hogy ketten lennénk. Ha ajtó csukva, kérlek ne kopogj be ha nem extra sürgős. (Eddig online suli, mindig otthon, mi meló, este mindig később aludt el mint mi, szóval másképp és máskor nem igazán lehetett megoldani.)
Megértette, pedig 12. Kicsit gáz, hogy ezt el kellett neki mondani, bár 12 éves sem pici gyerek, de megértette és megkérdezi este bejöhet-e hozzánk együtt sorozatozni.
Lehet én vagyok önző, de nem gondoltam a kapcsolatunkat lenullázni azzal, hogy innentől akkor már minden este hárman fekszük a tv előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!