Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ellehetetleníti az együttlétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellehetetleníti az együttléteket a párom fia, mit tegyünk?

Figyelt kérdés
16 éves, tavaly úgy döntött, hogy velünk szeretne élni, közelebb vagyunk a sulihoz, illetve az anyukájával (párom volt neje) is összeveszett, párom jóval engedékenyebb vele. Először örültem neki, azóta viszont már másképp látom. A fő gond, hogy nem tudunk rendesen szexelni, ha itthon van a gyerek, legyen szó bármelyik estéről, akkor neki épp akkor van valami nagyon fontos mondanivalója, kérdése, amit azonnal meg kell osztania velünk, mikor már épp benne vagyunk az előjátékban vagy szexelünk ágyba kerülés után késő este. Meg sem tudom számolni hány alkalommal fordult már ez elő. Napközben mindketten dolgozunk, nem vagyunk otthon, reggelente pedig sietünk, így nincs rá idő. Próbáltunk már utalni rá, hogy ezek nem olyan fontosak, hogy azonnal meg kell velünk ossza, ráér vele reggel, nem akar-e a barátainál aludni, de semmi hatása nincs.

2021. máj. 11. 08:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/157 anonim ***** válasza:
94%
Akk csináljátok ahogy szeretnétek.
2021. máj. 11. 08:54
 12/157 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két gyerekem van. Beszoktuk zárni a hálószobát. Még olyankor is ha elmennek hazulról. Nehogy az legyen, hogy hazajön aztán ránk nyit. Van egy vésztartalék megoldásunk is. A garázs! Van ott egy fotelágy amit ki lehet húzni. Meg melegítő, ha fűtés kell. Én ezt a megoldást sokkal jobban szeretem mint a szobát, mert csak 2 szobánk van és egymás mellett. Igaz már nem kicsik de akkor sem tartozik rájuk. Ha akartok megoldást találni, találtok is!
2021. máj. 11. 09:01
 13/157 anonim ***** válasza:
100%

"bármilyen vészhelyzet, akkor nem tudna szólni, ha valóban baj van"

Mi az Úr Isten baja lenne, míg ti szexeltek??? 16 eves! Ez az egy mondatod elmondta, hogy emnnyire töketlenek vagytok.

Majd ha baja van, akkor kiabál, kopog, stb.

Ajtó bezár!!! Ha meg be akar jönni, nem foglalkoztok vele, mondja neki az apja, hogy most mással vagytok elfoglalva.

Vagy le kellene ülni vele, megmondani, hogy ha apa és te kiakasztjátok a zoknit a kilincsre, akkor nem jöhet be.

Jézusom...

2021. máj. 11. 09:05
 14/157 anonim ***** válasza:
100%

Bezárjátok az ajtót és ha végeztetek kinyitjátok ha ennyire paráztok azon, hogyha vészhelyzet van nem hallanátok meg ahogy kopog, dörömböl, kiabál vagy bármi

16 éves nem 3.. 🤦‍♀️

2021. máj. 11. 09:05
 15/157 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtató ki tart kit pórázon
2021. máj. 11. 09:11
 16/157 anonim ***** válasza:
100%

"Ajtót bezárni biztosan nem fogunk, lehet bármilyen vészhelyzet, akkor nem tudna szólni, ha valóban baj van."

Ez mekkora baromság? Csak nyitott ajtónál tud szólni? Kopogás, dörömbölés, kiabálás nem létezik? Meg mégis milyen vészhelyzet lehetne, ami egy 16 évessel történik késő este a saját ágyában? Te csak gyártod a kifogásokat, mert zavar a gyerek ottléte. Ha az apjával mindketten meg akarnátok oldani, akkor azért sikerülne. Ehelyett itt balfaxkodtok és egy 16 évest nem tudtok fél órára kizárni a hálóból. Nevetséges.

17/157 anonim ***** válasza:
100%
Am mitől ne hallanátok ha kínja van? Ilyen hangosan visit az asszony vagy a szobátok egy hangszigetelt studiószoba?
 18/157 anonim ***** válasza:
100%
Pedig erre a legjobb megoldás ha zarjatok az ajtot. Ha kopog mert beszélgetni akar úgy tesztek mint akik nem hallják mert alszanak. Ha bármi baj lenne úgy is tud kiabalni.
2021. máj. 11. 09:15
 19/157 anonim ***** válasza:
77%
Menjetek a te lakásodba!
2021. máj. 11. 09:17
 20/157 A kérdező kommentje:
Nincs garázsunk, az utcán van az autónk egy parkolóban a lakás előtt. Próbálkoztunk azzal, hogy munka után nem közvetlenül hazamentünk, hanem az autóval elmentünk egy nyugis helyre, de az autós szex mindkettőnk számára kényelmetlen volt. Tisztán emlékszem, mikor még én voltam gyerek, 4 éves koromban rohantam be a szüleimhez, hogy tűz van, azonnal meneküljünk, ilyen bármikor történhet. Nem akarjuk direktben megmondani neki, hogy hagyjon minket nyugodtan szexelni, a nemi életünk nem tartozik rá.
2021. máj. 11. 09:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!