Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ellehetetleníteni a barátnőmet?
Sajnos beigazolódott a gyanúm és a minap megtudtam, hogy a barátnőm már jó ideje kavar egy másik fickóval. Nem akarok jelenetet rendezni és kifakadni, egyszerűen ki akarom készíteni mind a kettőt.
A srác összes adatát elküldöm a rendőrségnek, mert úgy 90%, hogy dílerkedésből keresi a kenyerét. A barátnőm telefonjáról tegnap este, lefekvés előtt felhívtam egy nagyon drága szextelefont, ma reggel, mikor megnéztem már lemerült. Ma az összes cuccát kivágtam a kukába a ruháit pedig leadtam a vöröskeresztnek. Az a gond, hogy itt megakadtam, mert a további opciók már a törvényszegést súrolják és ha nem muszáj, azért nem keverednék miatta bajba. Hétfőn találkoznánk, mert most elvileg a szüleinél van, de ki tudja...
Tippeket kérnék a leckéhez!
Köszönöm.
már törvénybeütköző az is, hogy felhívod a telefonjáról a szexvonalat, meg az is hogy elloptad a ruháit. p csedék. Amúgy eleinte rokonszenveztem veled, de mikor megláttam miket tettél. Ha csak feljelentetted volna a barátját anonim, még a nődet is (akit elvileg szeretsz) megkímélted volna attól, hogy valami koszos dílerrel jöjjön össze...
de a végére kiderült hogy egy utolsó paraszt vagy, mint a nőd. Szeirntem mutasd meg neki ezt a bejegyzést, és lehet h rájön ,hogy összetartoztok :)
En megertem a felindultsagod, en anno bezarattam az ismerosom kocsmajat, akinel az akkori csajom dolgozott es mint kiderult kavartak, plusz 2.5M-ra meg is buntettek. Mondjuk en ezt kozoltem is vele szemtol szembe.
Szerintem ez a rendorsegi ugy eleg jol hangzik, probalj valami terhelo bizonyitekot szerezni, de ne vegyel tole semmit mert az szinten torvenytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!