Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám ellehetetleníteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ellehetetleníteni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Sajnos beigazolódott a gyanúm és a minap megtudtam, hogy a barátnőm már jó ideje kavar egy másik fickóval. Nem akarok jelenetet rendezni és kifakadni, egyszerűen ki akarom készíteni mind a kettőt.

A srác összes adatát elküldöm a rendőrségnek, mert úgy 90%, hogy dílerkedésből keresi a kenyerét. A barátnőm telefonjáról tegnap este, lefekvés előtt felhívtam egy nagyon drága szextelefont, ma reggel, mikor megnéztem már lemerült. Ma az összes cuccát kivágtam a kukába a ruháit pedig leadtam a vöröskeresztnek. Az a gond, hogy itt megakadtam, mert a további opciók már a törvényszegést súrolják és ha nem muszáj, azért nem keverednék miatta bajba. Hétfőn találkoznánk, mert most elvileg a szüleinél van, de ki tudja...

Tippeket kérnék a leckéhez!

Köszönöm.

2014. nov. 29. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne az illegális, hogy indítottam egy hívást a telefonjáról?

Gondolom, ilyen alapon azt is teljesen rendben levőnek éreznéd, ha bárki a tiédet tulajdonítaná el, és sokezer forintos számlát generálna, amit neked kell kifizetned.

Jól gondolom?

A ruhái meg... van neki elég, jobban kell azoknak, akikhez kerül, mint neki. Az én lakásomban voltak, nem törtem be hozzá.

Attól, hogy a lakásodban voltak, még az ő magántulajdonát képezték. Jogi értelemben véve eltulajdonítottad őket, és - feltehetően több ezer forintos - anyagi kárt okoztál valakinek.

Vagy ha a logikád megállja a helyét, akkor ugyanilyen alapon az is rendben lenne, ha - feltéve, hogy van mondjuk autód (de lehet laptopod, telefonod, bármid) - a barátnőd egyszer kölcsönkéri, és odaajándékozza valakinek.

Gondolom, részéről is helyes érvelés lenne, hogy

1) olyannak adta, akinek nálad nagyobb szüksége van rá

2) nem lopta el az autót, te adtad neki a slusszkulcsot és a forgalmit önszántadból

A te saját logikádat követve nem lenne törvényben ütköző, amit az autóddal tett, és ráadásul jogos és indokolt is lenne.

"Tippeket kérnék a leckéhez!"

Én azt tanácsolnám neked, hogy ha most nagyon nehéz is ez a helyzet érzelmileg, mert valaki, akit szerettél, visszaélt a bizalmaddal (tudom, mert én is átéltem a volt vőlegényemmel), igyekezz megőrizni az emberi méltóságodat, emelt fővel viselni, amit történt, és levonni belőle a saját magad számára a tanulságokat, és a történtek után, illetve ellenére is igyekezz tisztességesen viselkedni a másikkal ahelyett, hogy meg akarnád torolni, amit tett.

Próbálj ember maradni, feldolgozni amit történt, és mielőbb talpra állni.

2014. nov. 29. 16:37
 12/29 anonim ***** válasza:
Én inkább összeszedtem volna a cuccait dobozokba és leb..ztam volna a szülei háza elé egy kis üzenettel, hogy további jó szórakozást a bűnöző f..ziddal :D Akkor a szülei is érzékelték volna a kislányuk jóságát és nem jönne senki ezzel a jogi maszlaggal, hogy megloptad a r.bit.
2014. nov. 29. 16:49
 13/29 A kérdező kommentje:

11.!

Már 10 éve van telefonom és eddig soha, de soha nem fordult elő, hogy más ellopta volna a telefonomat és visszaélt volna vele. A mai okostelefonoknak köszönhetően, erre már esély sincs. De még mindig behajíthatom a Dunába, anélkül, hogy bármi közöm legyen hozzá.

Azért néhány göncöt ne vegyünk már egy kalap alá egy autóval! Közel nem ugyanaz a kaliber! A másik meg, hogy bizonyítja be? Én csak egy nagy szemeteszsáknyi cuccot behajítottam egy konténerbe, Látta valaki? És? Ki tudja mi lehetett benne... Rendőrt hív? Feljelent? Még azt sem tudja bizonyítani, hogy azok ruhát valóban itt voltak.

Az empátiáról és emelt főről annyit, hogy túl sok energiát, pénzt és szeretett feccöltem ebbe a kapcsolatba, hogy egyszerű szakítással, vagy közönyösséggel lezárjam ezt a kapcsolatot.

2014. nov. 29. 17:01
 14/29 anonim ***** válasza:
Csak ne bukkanjon erre a honlapra, mert akkor már lesz bizonyítéka.
2014. nov. 29. 17:06
 15/29 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező te úgy hisztizel mint egy nő.

A narkós pötst le kellett volna ütnöd,a csajnak lekeverni kettőt utána búcsúszex és kidobni közvetlen szex után.Ha spicliskedni akarsz akkor a szüleinek szólsz hogy figyeljenek a narkós lányukra.Berúgás új retek és az élet ismétli önmagát.

2014. nov. 29. 17:09
 16/29 anonim ***** válasza:
8%
Amúgy ha aljas és sértődős az exnőd, akkor lehet, hogy tényleg feljelent. :D Majd röhögnek egy jót a rendőrök... Elképesztő hülyeségekért képesek manapság jelentgetni egyesek.
2014. nov. 29. 17:12
 17/29 A kérdező kommentje:

# 15

Te nagy filmrajongó lehetsz. Látszik, hogy az írásod nem a tapasztalataidra épül.

2014. nov. 29. 17:40
 18/29 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, minden körülményt figyelembe véve, te egy rettentően ostoba ember vagy. Valószínűleg a csajod is az. Megérdemelnétek egymást :D
2014. nov. 29. 18:09
 19/29 A kérdező kommentje:

18!

Ja igen, mert te teljes mértékben ismered a körülményeimet és átlátod a helyzetet, ugye? Most olvasd szépen vissza, hogy mit írtál és rájössz (vagy nem) hogy van egy olyan állításod, amit semmilyen mértékben nem tudsz alátámasztani. Ezt nevezik ostobaságnak!

2014. nov. 29. 18:13
 20/29 anonim ***** válasza:

17.

Annyi hogy a dílert én se verném le mert annyit nem ér a csaj.De búcsúszex utáni takony csúszva kihajítás sima ügy máskor is megtörtént.

Inkább te nézel túl sok filmet csak kár hogy azok a filmek nőknek szólnak.

2014. nov. 29. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!