Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám ellehetetleníteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám ellehetetleníteni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Sajnos beigazolódott a gyanúm és a minap megtudtam, hogy a barátnőm már jó ideje kavar egy másik fickóval. Nem akarok jelenetet rendezni és kifakadni, egyszerűen ki akarom készíteni mind a kettőt.

A srác összes adatát elküldöm a rendőrségnek, mert úgy 90%, hogy dílerkedésből keresi a kenyerét. A barátnőm telefonjáról tegnap este, lefekvés előtt felhívtam egy nagyon drága szextelefont, ma reggel, mikor megnéztem már lemerült. Ma az összes cuccát kivágtam a kukába a ruháit pedig leadtam a vöröskeresztnek. Az a gond, hogy itt megakadtam, mert a további opciók már a törvényszegést súrolják és ha nem muszáj, azért nem keverednék miatta bajba. Hétfőn találkoznánk, mert most elvileg a szüleinél van, de ki tudja...

Tippeket kérnék a leckéhez!

Köszönöm.

2014. nov. 29. 15:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Oszt melyik állításomat nem tudom igazolni? H..lye vagy mint a segg. Letelefonálod MÁS telefonjáról a pénzt, elosztogatod MÁS ruháit és kidobálod MÁS cuccait. Csak szólok, hogy attól, mert nálad van valami, attól még jogilag nem a tiéd. Más valamit birtokolni és más tulajdonolni. Simán perelhetne ezért és bizony te szívnád meg, az biztos. Elég lenne a csajnak annyit mondania, hogy épp szakítotok, megmutatná a telefonját, hogy te milyen számot, mikor és mennyi ideig hívtál vele és már meg is lenne minden bizonyíték. Őszintén remélem, hogy nagyot fingasz ezzel.

Azt meg hogy a barátnőd h..ly, onnan tudom, hogy egyáltalán összeállt veled.

2014. nov. 29. 19:27
 22/29 anonim ***** válasza:

És milyen bizonyíték van arra, hogy nem a csaj hívta fel azt a számot és nem ő dobálta ki a cuccait?? Pl. azért, hogy rákenje az exbarátjára? Bizonyíték kell! Te sem lehetsz egy észlény... Jelentgetni lehet, de nem foglalkozik a rendőrség hülyeségekkel.

Amúgy Kérdező! Majd számolj be a fejleményekről, ha hazaért ez a "kedves" lány, aki elvileg a szüleinél van, gyakorlatilag meg sejtjük hol...

2014. nov. 29. 21:04
 23/29 anonim ***** válasza:
59%
Mer' az nem elég bizonyíték, hogy nem volt nála a telefonja? Erre röhögve talál pár tanút aki igazolja és kész... egyébként szerinted a bíróság életszerűnek fogja azt találni, hogy a csaj önszántából felhívott egy emelt díjas számot és hallgatta egy éjszakán keresztül a semmit? Ugye hogy nem.
2014. nov. 29. 21:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy a Kérdező meg simán állíthatja azt, hogy nem ő tette, hiszen a nője most nincs is az ő lakásában egész hétvégén, az ember mobilja meg elvileg mindig nála van ugyebár… Kérdező is tud tanúkat keríteni, mindenki tud...aztán pl. beperelheti rágalmazásért a csajszikát. Amúgy ha az új pasija tényleg díler, akkor asszem nagyobb gondja is lesz hamarosan mint a ruhái után siránkozni. Sanszos, hogy vissza akarja majd sírni magát a Kérdezőhöz.
2014. nov. 29. 21:49
 25/29 A kérdező kommentje:

5x5!

Se te se senki nem tudja ezeket bizonyítani. Hidd el, nem vagyok hülye, végig gondoltam ezeket, mielőtt cselekedtem. Őszintén! Pl neked lenne bőr a képeden elmenni a rendőrségre azzal, hogy valaki telefonált egyet a telefonodról? Már a recepciónál pofánröhögnek és hazaküldenek, amikor annyi családon belüli erőszak és bűnözés van, nem egy szaros hívással fognak foglalkozni. Ha kifogsz egy kezdő nyomozót, akkor ő talán önszorgalomból felvesz egy sablon jegyzőkönyvet de ennyi. ÉS tudod mikor lesz ennek böjtje? 10.-én érkezik a számla, (eddig én intéztem a számlákat, de sejtheted, hogy ez is változni fog) szóval én arra tippelnék, hogy egy csak akkor fogja megtudni, amikor a szolgáltató küld sms-t, hogy kéne lassan fizetni, ami úgy január végén lesz és nekem addigra közöm sem lesz hozzá. A fickót meg holnap fogom lenyomozni melóban. Mikor a rendőrök kapnak egy levelet, amiben egy személyt jelölnek meg és ott van a személyi számától kezdve az anyja születési nevén át a bejelentett lakóhelyéig minden adat, olyankor ők is tudják, hogy valaki szándékosan, de nem alaptalanul nyomja fel az illetőt.

2014. nov. 30. 11:39
 26/29 anonim ***** válasza:
59%
Csak az a gond, hogy itt nem röhögnék pofán, ugyanis nagyon könnyen bizonyítható, hogy nem a sajátjaid voltak azok a női ruhák amiket kidobáltál, meg a telefonjáról sem ő hívott.
2014. nov. 30. 12:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Fejlemények azért érdekelnének...
2014. dec. 3. 18:31
 28/29 anonim ***** válasza:
Mi újság Kérdező?
2014. dec. 8. 01:57
 29/29 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, már megvoltak a feljelentgetések? :D
2014. dec. 8. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!