Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg a barátnőmet?
Szeresd, legyél őszinte, ne hazudj, ne veszekedjetek, és próbálj változatosságot vinni a kapcsolatba, hogy ne legyen egyhangú :D lehetsz előzékeny és figyelembe veheted hogy ő mit akar, de ne mindig
ezen kívül az hogy ki mit szeret típus függő, én pl nem szeretem a virágokat, és a versekért sem vagyok oda :D bár jól esne hogy gondoltál rám
20L
Bár én fiú vagyok, de remélem, nem baj ha elmondom, amit gondolok:
Idővel rájössz majd, hogy a legjobb az, ha önmagadat adod, és nem taktikázol. Nehogy már előre elkészített terv kelljen ahhoz, hogy valaki veled maradjon. Ha elhagy, nem vagytok egymáshoz valók hosszú távon. Ne aggódj, a legtöbb esetben így van.
Lehetsz kedves, figyelj oda rá, de az odafigyelés nem feltétlenül azt jelenti, hogy napi ötszázszor elmondd neki, hogy szereted, mert akkor ez a szó is elveszíti a jelentését. Az odafigyelés azt is jelenti, hogy vedd észre, mikor kell neki levegőt hagyni. Szerintem az hülyeség, hogy néha bunkózni kell vele, mert azt szereti... Egyszerűen nem kell túlnyálazni, mert egy idő után az rém idegesítő lehet bárkinek. Meg kell tanulnod olvasni a reakcióiból.
A barátnődet kérdezd meg! Ès ne görcsölj azon, hogy meg fogod-e tudni tartani. Ha szeret, akkor veled marad, ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
Egyébként mire gondolsz "bunkózás" alatt? Az kell a nőknek, hogy határozott légy, ne legyél papucs, ès ne engedj neki mindenben - ez azonban nem egyenlő a bunkózással. Ez csak annyit jelent, hogy van önbecsülésed.
Köszönöm az első kettő választ a harmadikat pedig különösképp!
Van benne ráció. Az előbbikből megfogadok egy csipetnyit, a harmadikból pedig egy jó nagy marékkal. Köszönöm! :)
Ami számomra hosszútávon nagyon fontos, hogy a szerelmem a legjobb barátom is legyen egyben. Hogy bármit meg tudjak vele beszélni, lehessen vele hülyülni, legyenek közös témáink, érdeklődésünk és ne csak bámuljuk egymást szerelmesen.
A bunkóságról: Én nem szeretem, ha valaki tapló. Az irónia és az ízes, szarkasztikus humor, na az más tészta, az bejön. Nekem is elég csípős nyelvem van, szeretek ugratni másokat VICCBŐL. De azonnal abbahagyom, amint látom, hogy a másiknak már nem poén a dolog és tudok bocsánatot kérni. És ugyanezt várom a páromtól is. Én bírom, ha valaki tud intelligensen csipkelődni, ahogy azt is, ha megmondja, ha valami nem tetszik. De a direkt bántó és sértő viselkedést nem tűröm.
Hadd mondjam el sokat tapasztalt vén róka létemre, hogy mi a véleményem.
Ez a "Mint azt tudjuk a csajok többségének (tisztelet a kivételnek) nem kell az a pasi, aki nyíltan elmondja, mit érez és kedveskedik. Valamiért a bunkó stílus jön be nekik." akkora marhaság, hogy a fal adja a másikat. Tudod, mi kell a nőnek, kérdező? Az hogy nőnek érezze magát melletted! Reggel, délben, este egy-két szép szó, udvarlás, kedveskedés. Ettől nem papucs leszel, hanem FÉRFI. Ő pedig egy boldoggá tett NŐ lesz. Az ilyen soha nem cserél le, úgy kell majd levakarnod, ha meguntad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!