Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg a barátnőmet? Hogy érjem el, h úgy rajongjon értem, mint senki másért?
Figyelt kérdés
a barátnőmet elhalmoztam minden szeretetemmel, de tényleg teljesen. írtam neki verseket, amikor találkoztunk, sosem rajtam függött, h mikor, én akármikor felszabadítottam az időmből annyit amennyi csak kellett. és azt hiszem itt rontottam el. lehet, h úgy érzi, h túl könnyen megkaphat, és ezért lekezelő velem sokszor. mit csináljak? hogy tartsam fel benne az érdeklődést?2012. júl. 20. 16:44
2/7 anonim válasza:
Mikor megbeszélitek, mikor találkoztok, többször mondd neki, hogy bocsi ekkor nem érek rá ez és ez miatt.
Ha együtt vagytok is, ne mindig az legyen, amit ő szeretne, légy határozottabb, dönts te! Kevesebb figyelmet fordíts rá!
3/7 anonim válasza:
eddig papucs voltál, legyél bunkó :P
4/7 anonim válasza:
Egy lábtörlőt senki sem tisztel.
5/7 A kérdező kommentje:
amiket eddig írtatok nagyon jók. 1-2 példát szívesen elfogadnék még
2012. júl. 20. 19:54
6/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Légy határozottabb! Finoman add tudtára, hogy nem csak ő az egyetlen női ismerősöd, hogy nem csak ő létezik az életedben. Hidd el hamar észbe kap, ha meg nem, akkor hagyd ott, mert nem tud téged értékelni!
Ennél többet szerintem nem nagyon tudsz tenni, ilyen helyzetben. Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :).időközben kiderült, h már annyira nem is szeret(vagy csak taktikázik vagy nemtom).volt pár vitánk, ami csúnyán belerondított ebbe. nem tudom, h meddig leszünk még együtt, de amiket mondtatok, csak akkor teszem meg, ha stabilizálódik a helyzet.de igazából már nem vagyok annyira rajta az ügyön.kicsit már belefáradtam ebbe az egészbe :/
2012. júl. 20. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!