Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elfogadnád, hogy a pasid meglátogassa a volt feleségét a kórházban, mert műtik, és senki nem fog bemenni hozzá?
Ő azt mondja ez csak emberség,de azért az előzményeket tudni kell!Legalább 5ször hagyott el miatta,és aztán mindig sírva könyörögte magát vissza hozzám.Mindahányszor vissza is fogadtam,és újjúlt erővel,hogy engem szeret,beleadtam mindent a kapcsolatunkba.Na most:jön ezzel a baromsággal,hogy senki nem fogja meglátogatni és hogy ne féltékenykedjek,hogy ez idézem:"neked nem fáj"!!!pfff...Annyi átverés után még megbocsássam neki ezt is?
Kérlek benneteket ,segítsetek!Érdekel a véleményetek!:)
5X elhagy, és még te adsz bele apait anyait?
Egyetlen tippem van, tartsd magad többre a semminél. Az segít. Aztán hagyd el, és keress egy igazi férfit, aki nem néz hülyének és nem könyörög zokogva, ha éppen a szamár is jó neki, mert a ló épp elzavarta.
Ebben tényleg van valami...ha erre hivatkozik, hogy úgysem látogatná meg senki, hát látogasd meg te:)
Meglátod a reakcióját, abból lejön, érez e valami iránta.
Ha simán rábólint, tényleg csak az emberség vezérli, ha győzködni próbál, miért ő menjen, akkor ott van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!