Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemmában vagyok, mert a barátnőmet titokban akarom eljegyezni. Mit tegyek?
Amikor nem figyel, vagy zuhanyzik, akkor próbáld fel a gyűrűjét. Megjegyzed meddig megy fel az ujjadra, illetve mennyire szorít, és az ékszerésznél addig próbálgatsz, amíg találsz egy hasonló méretűt, és akkor már meg tudja mondani az eladó h az hányas méret. Utána már csak választanod kell:)
Ha elkezdesz kérdezősködni, akkor könnyen lebukhatsz. Elvégre mi másra kéne egy gyűrűméret egy lánytól..:)
Erre valók a lány barátnői, vagy a legjobb barátod ! Nekem pl úgy kérte meg a párom a kezem, hogy a legjobb barátja megkért, menjek el vele gyűrűt választani a barátnőjének, mert meg akarja kérni a kezét ....:D aztán így lett gyűrűméret és halom gyűrűt felpróbáltam, persze olyat ami nekem tetszett, így legalább nem volt gond még azzal sem, vajon tetszeni fog e nekem ...( tudom, ilyenkor nem ez a lényeg, de mégis ...) .
ui: a méretre igazítással vigyázni kell, mert köves gyűrűnél kieshet majd később a kő , max akkor jó, ha tudnak adni kisebb méretet !
Sok szerencsét, majd számolj be a lánykérésről !
Megvan már, hogy hogy kéred meg a kezét ? Hagyomás úton, vagy valami extra ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!