Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kibékítsem a barátnőmet? (nagyon hülye helyzet)
Úgy volt, hogy barátnőmmel kipróbáljuk a "szerepjátékozást" és elmegyünk egy szórakozóhelyre, mint két idegen, felszedjük egymást és lefekszünk, mintha egyéjszakás kaland lenne.
Jól is indult, az első 10 percben külön táncoltunk aztán a bárpultnál találkoztunk és beszélgetni kezdtünk, de azért tartottuk az egy méter távolságot.
Majd a barátnőmhöz odajött egy srác, és elkezdett flörtölni vele. Barátnőm meg nevetgélt a hülyeségein, gondolom hogy ezzel is felébressze a vadászösztönt meg ilyesmi. Aztán a csávó fizikailag is közelíteni akart (megfogni a karját, átkarolni) ekkor a barátnőm leszállt a székről és arrébb akart jönni, de megjelent a srác barátnője (gondolom) (közben a gyerek egyre inkább nyomult) és elkezdet hisztizni, hogy "egy percre hagylak egyedül máris k*rvákat akarsz felszedni"
A srác meg azt mondta neki, hogy "ez a p*csa mászott rám, nézd már meg h semmit nem csinálok". Erre a csaja fogta magát és lendületből pofonvágta a barátnőmet. Én meg csak álltam ott, mint egy retardált, annyira le voltam döbbenve. Majd a srác és a csaj együtt elmentek, barátnőm meg elkezdett sírni.
Mi is hazamentünk, hát szex persze nem lett a dologból, és barátnőm most mélyen meg van bántódva, hogy nem álltam ki mellette. Tudom, hogy meg fog bocsátani, mert nem hisztis meg haragtartó, de mégis hogyan tehetném jóvá?
Szegeny baratnöd. Es szegeny te, ne legyen büntudatod en mint csaj sem tudtam volna mire velni a dolgot. De valoszinü kopaszra teptem volna azt a libat. :-( Igaza van az elsönek mindenben.
Akkor kellet volna megcsokolnia a baratnödnek amikor az a pi**@ hisztizni kezdett ott. Vagy neked elmondani neki hogy te mindent lattal es a pasija kezdte. Igerd meg neki hogy többet nem fordul elö. Es az ilyen parocskakat legközelebb ö pofozza fel. Tenyleg keressetek mast mert ez egy darabig rosz emlek marad. Remelem hamar tul lesz rajta. Szoritok!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!