Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Anyagi probléma egy párkapcsolatban.
És nem hív magával? Fogja magát, és megy, hogy szívem elmentem bulizni, moziba, stb, majd jövök?
Ez így igazából oké is bizonyos szempontból, mert hát az ő pénze, de hogy lehetne alapozni egy komolya kapcsolatot, pl gyerekvállalást erre a hozzáállásra?!
Ez tényleg nagyon durva...
Az oké, hogy kell a szabad tér egy kapcsolatban és néha csak a haverokkal lenni normális, de hogy mindig nélküled megy, ráadásul úgy, hogy együtt is laktok és otthon hagy, mint egy kiskutyát (bocs a hasonlatért, de jobb nem jutott eszembe erről)...
Mi nem élünk együtt a barátommal, én már jó ideje munka nélkül vagyok, persze a barátom is el szokott menni ide-oda (főleg a legjobb barátjához át :)), de ha van valami olyan program, mindig visz engem is, pedig ő még csak nem is keres valami jól.
Ha a barátodnak sok pénze van és ennek ellenére eszébe sem jut hívni téged, akkor egy jó nagy tapló és annyira nem szerethet téged.
Nem azt mondom, hogy a férfi kötelessége "pénzelni" a nőt, de ha olykor előáll egy-egy ilyen helyzet pár hétig/hónapig, akármelyik fél részéről, szerintem egyértelmű, hogy állod a másik költségeit ha mondjuk elmentek szórakozni.
Legalábbis nekem ez a természetes, ha mondjuk most éppen én lennék jó anyagi helyzetben, akkor én fizetném a barátomét is, mert szeretem és ő is megtenné/teszi értem.
Meg persze szeretem megosztani vele az élményeimet és szeretek vele lenni.
L/25
köcsög tapló.
bocs,de hogy már eszébe sem JUT!!
hogy te előre spórolhass hát komolyan már úgy kezel hogy ha lenne pénzed akkor sem gyere vagy mi?
Én most a fordítottját írnám le neked, mint ami nálatok van.
Mi nem élünk együtt, de mindketten dolgozunk. Nekem állandó jövedelmem van, ezért több a pénzem is, mint a páromnak, akinek sajnos nincs bejelentett állása, csak alkalmi munkák.
Soha életemben nem tenném meg vele, hogy ha elmegyek valahova, akkor ne vigyem őt is. És bár ő ezt nagyon utálja, de én neki is kifizetem vagy nem megyek én sem.
Iszonyú szarul érezném magam tőle, ha beülnék egy moziba azzal a tudattal, hogy a párom közben otthon vagy jobb esetben a haverjánál ül.
Abból a kevés információból, amit te megosztottál velünk, én csak azt a következtetést tudom levonni, hogy a te párod nagyon sóher! Meg kéne vele beszélned ezt, mert nagyon nem korrekt!
Együtt érzek veled és sajnálom, de állj egy picit a sarkadra, értesd meg vele, hogy neked ez milyen rossz így!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!