Félek hogy mindneki a legjobb baratnömet fogja szeretni és engem pedig nemfog senki! Mit csináljak? (LENN)
A legjobb barátnöm megy tehetség kutatóba amit a sulink szervez és attól félek hogy mindenki öt fogja szeretni és hogy engem majd senki nem fog szereteni föleg nem az a fiú aki nekem tetszik. :'( ö a legmenöbb csaj meg én, mivel én vagyok a legjobb baratnöje engem is szeretnek egy kicsit de öt jobban és attól félek hogy engem majd mindenki elfog felejteni meg azt fogják hinni h én egy lúzer vagyok :'( Hogy lökjem le a trónról? valaki segitsen, egész életembe alig voltak emberek akikkel kijövök és most lehet h elfogom öket vesziteni e miatt a lány miatt!
13\ L :(
Én tudom mit érzel dettó ez volt velem is:(:)
Nagyon rossz érzés.Ti nem vagytok legjobb barátnők szerintem azt te is jól tudod:) Ti érdek barátnők vagytok,azt jelenti hogy azért vagytok "barátnők"hogy egyik a másik hátán kapaszkodjon fel.Ne próbáld feltűnően lelökni a trónról,mert akkor te szívsz.Inkább csináld csöndesen.Próbálj más lányokkal fiúkkal barátkozni.Hidd el egyszerűbb mint gondolnád.HIGGY NEKEM!!:) Sikerülni fog
javasolnám hogy nőj fel már lassan, mert ez nevetséges.
nem kell egymást "lökdösni a trónról" mivel egyikőtök sem jobb a másiknál. ha tényleg jófej vagy meg minden akkor az emberek szeretnek majd, akkor is ha ez a lány tehetségkutatóba megy vagy fejreáll vagy bármi. nem kell ahhoz másokon átgázolni hogy sikeres legyél. de te önző vagy, mindent magadnak akarsz, jobb akarsz lenni mindenkinél, ezzel pedig csak azt éred el hogy szép lassan rájönnek erre és otthagy mindenki, mert azzal hogy szép vagy semmire nem mész.
igazad van !
köszi. <3
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!