Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy az anyósom ne akarja barátnőmet le beszélni rólam? Már az első találkozás után vissza hallottam, hogy le írt engem:találsz ennél jobbat, ne éld bele magad, nem elég jó, ezeket mondta a páromnak.
Sajnos azt kell mondanom, hogy, ha "vitázik veled ezen a párod" akkor ő egyetért az anyjával, és előbb-utóbb szakítás lesz ebből a kapcsolatból.
Sajnos.
Tudom, hogy nehéz, de kár olyan szekér után futnod, amelyik csak várja a jobb partit, és nyomban tovább lép majd ha rátalál!
Ne vesztegessed tovább az idődet erre a nőre, mert nem érdemel meg tégedet.
Nem mondanám,hogy védi a szüleit vagy ilyesmi..Próbál általában meg védeni engem.Sajnos elég határozatlan egyéniség és lelkileg is kicsit ki van mert az édesapja is érzelmileg zsarolja,hogy nála lakjon és ne velem.Nagyon szeretjük egymást csak tudom,hogy mennyire fáj neki az,hogy nem akarnak ember számba venni az anya..
Önzőnek éreztem magam az miatt,hogy mondtam nem kell nekem a családja és ne járkáljon haza ilyen emberekhez mert csak fel zaklatják .
Nehéz ez az egész helyzet.
Ne vedd a szivedre vannak emberek akiknek semmi nem jo:-)))Ilyen az apai nagymamam, mar nem is vagyunk beszelo viszonyban o szokta mondani minden pasimra es kesobbi ferjeimte, h "majd talal jobbat".
En jomodu csaladbol szarmazom, viszont a szuleimet nem erdekli h ki mennyit keres ot csak az erdekli h boldog oegyek (imadom is oket ezert).A nagyamam mas, ot nem erdekli h boldog legyek neki csak az a fontos h az illetonek legyen penze (ezzel a mentalitassal ki lehet kergetni abgolagbol,ezert nem beszelek vele).
Hidd el nem veled van a baj, hanem nem birja elfogadni h nem vagy magasabban a tarsadalmi letran:-)))
Kerdezo, tudod, ki az anyos? A feleseged anyja.
Nem a baratnoe.
Maskor a szerelem kategoriaba ird, moderatornak is szoltam, hogy helyezzek majd at.
Ez ugyanis nem csaladi kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!