Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy az anyósom ne akarja barátnőmet le beszélni rólam? Már az első találkozás után vissza hallottam, hogy le írt engem:találsz ennél jobbat, ne éld bele magad, nem elég jó, ezeket mondta a páromnak.

22:59
Miért nem családi kérdés?

Mert nem család. A srác épp aktuális barátnője nem a családja. Ennyi!
Modik áttették, köszi!

Utolsó!
Miért kevered a sz*rt itt a gyíkon.
Ettől van orgazmusod??!

Nem, az a férjemtől van :D
Csak épp unom, amikor keverik a család fogalmát az aktuális együttjárással.

Pedig az 5-ös egy ősigazságot mondott ki!
Én ugyanebben a cipőben jártam! Minden úgy is történt, ahogy az 5-ös leírta!
Engem is utált a bnőm egész családja. A bnőm nagyon határozatlanul állt csak ki mellettem (én meg ugye nem küldhetem el az apját-anyját a saját házában melegebb éghajlatra). Én is megmagyaráztam magamnak, hogy az apja elnyomó, a bnőm szegényke milyen határozatlan, elnyomják, stb... Aha, a nagy sz.rt! Ilyen nincs! Ha fontos lenne neki, kiállna! Nincs kivétel! Nekem is jött a megfelelési kényszer, a veszekedések, kihasználtak, stb. A szakítás után jöttem rá valóban, hogy addig voltam jó, amíg nem jött egy másik, egy "jobb". Előbb-utóbb a születi fogja választani, vagyis az ő véleményüket.
Egyvalamit tehetsz: egyáltalán ne járj a bnődékhez. Ha ez neki baj, akkor felejtsd el a csajt! Nem fog ez megjavulni, csak roszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!