Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egészséges értékrend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egészséges értékrend hiányzik az emberekből, ezért van ellehetetlenítve a társkeresés. Ha nincs egészséges értékrend, akkor hogy lenne emberség?

Figyelt kérdés

Az itt a probléma, hogy csak azért, mert valakinek melle és feneke van, jól néz ki, azt gondolja, hogy ő az okos , pénzes férfiakhoz illik. Az nem számít, hogy ő maga is csóró és nincs arányos végzettsége, csak azért, mert jól néz ki, úgy gondolja, hogy ahhoz illik. Mi férfiak, miért jönnénk össze a sarokboltban lévő 300 kiló Gizivel, aki nem hozzánk illik? Ezek a nők még azzal sem jönnek össze, akik külsőleg hozzájuk illenek. Inkább egy öregember oldalán vannak, mert annál kényelmesebb az élet és örökölni fognak, mint semhogy megosszák magukat valakivel, aki azonos korosztály.

Ezek a nők sem járnak kondizni! a biológia miatt rengetegnek vannak mellei és feneke és nincs pénzük, sokszor eszük sem. Akkor mire fel akarnak egy olyat, aki ezzel szemben mindennel rendelkezik?

Az egészséges értékrend szerint ez a női típus, szépen elmegy dolgozni,

fizeti közösen a terheket, és kiveszi a részét a kapcsolatból azáltal, hogy odaadja magát. Ja! Hogy az már nem kényelmes? Inkább vannak egyedül?

Nincs annyi gazdag férfi, mint amennyi szép nő, valóban. Innen fúj a szél.

Írjátok le nekem, hol van a jogszabály, ami azt rögzíti, hogy csak azért mert valaki jól néz ki, annak piaci babának kell lennie.

Találnánk mi párt férfiak, csak a férfiúi büszkeségünket rontja, hogy itt kategóriáról beszélnek sokszor a beképzelt emberek, miközben a sörhasú, öreg pénzes fószer oldalán vannak gyönyörű nők. Az milyen kategória? Az pénztöbblet , az nem kategória. Max a kigyúrt férfi, az a kategória.

De azt is felcserélik a jólétért. Amíg testet-jólétért, testet-pénzért elv működik, addig nem lesz egészséges értékrend. Amíg ez nincs addig, mindig gondok lesznek.

#borzalom, női nem, igazságok, nehézségek, kínos dolgok, mai évezred
2020. jún. 12. 07:32
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hírem van. Hozzád a 300kg-s Gizi illik .
2020. jún. 12. 07:40
 2/44 A kérdező kommentje:

Nekem is rossz hírem van részedre. Nem az illik hozzám.

És képzeld a ronda fejű, nagy tokájú , pénzes férfinek gyönyörű nője van. Na? Ez jó hír neked?

2020. jún. 12. 07:47
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Elég ciki, hogy a nōknek akarod itt megmondani a tutit, közben meg lehet, hogy nálad sincs minden rendben az egészséges értékrenddel. Nem másokra kéne mutogatni, hanem elōbb a saját házad táján sepregetni.
2020. jún. 12. 07:49
 4/44 A kérdező kommentje:

Miért sepregessek? Talán azért mert megváltozott a világ az elmúlt 40 évben annyira, hogy már és és föld a különbség az akkori állapotokhoz képest?

Azért nincs rendben az értékrendemmel, mert nem tetszik, hogy a testi adottságokkal próbálnak operálni ész nélkül?

2020. jún. 12. 08:00
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Te is ész nélkül operálsz:D

Nem is lejövős, hogy balek vagy és nem kellesz senkinek.

Full fasság, amit írsz.

2020. jún. 12. 08:10
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
A te értékrendet semmivel se "igazabb" a másénál. Nem a világ igazodik hozzád hanem neked kell, hogy ezt miként teszed meg az már a te dolgod. Az írásodból árad a keserűség, az általad áhítozott normális nők viszont kerülik az ilyet. Érdemes lehet szerintem kicsit magaddal is kicsit kritikusabbnak lenni.
2020. jún. 12. 09:54
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van egy értéke. Valakinek pl. a szépsége, másnak az intelligenciája, harmadiknak meg a pénze és nyilván több kategória van és lehet ezeket is még kombinálni.

Órából és TV-ből is lehet ugyan olyan értékűt venni, mégse kérdőjelezed meg, hogy miért kerülnek ugyan annyiba, amikor nem is ugyan azok az alkatrészek alkotják.

2020. jún. 12. 10:01
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

A te értékrended semmivel sem jobb, ugyanis semmi közöd ahhoz, hogy ki kivel jön össze és mi miatt.

Lehet irigykedni, lehet gyűlölködni, de a magányodért te vagy a felelős, nem a világ.

2020. jún. 12. 10:21
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te inkább ne beszélj értékrendről, amikor a sajátod egy nagy kupac tehénszar.
2020. jún. 12. 11:45
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én diplomás, jól kereső nő vagyok, edzem is, én is sírhatnék, hogy nem a villanyszerelő Józsi meg az árufeltöltő Tibi kell nekem. Viszont a hozzám illő, több diplomás férfiak valamiért szívesebben választják a jótestű, ám szerényebb szellemi képességű nőket. Ez van, nem fogok hisztizni miatta, főleg nem fogok a gyakorira kérdést kiírni. Megvárom azt, aki hozzám illik. Ugyanis te biztos, hogy luxus nő kategóriában keresgélsz. Ezt onnan tudom, hogy a nők túlnyomó része dolgozik. Tehát az a réteg, akiről beszélsz, rendelkezik valami olyannal amitől értékes lesz a férfiak szemében. (Lásd, te is miatta sírsz itt, nem a veled megegyező végzettségű dagi Katikáért).
2020. jún. 12. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!