Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?
Figyelt kérdés
Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).
Ismerkedésnél ez negatívum?
2020. jún. 11. 23:55
4/45 anonim válasza:
Nem, mert nekem sincs sokkal több. Az élet ilyen; szar. A tanárokkal nagyon ki van cseszve, nem elég a röhejes fizetés, az egyre rosszabb diákokkal is szembe kell nézniük, aztán rájönni az évek során, hogy a helyzet jobb már nem lesz.
5/45 anonim válasza:
Nem.
Fordított esetben viszont egy nőnél kizáró ok lenne, ha egy férfi ilyen helyzetben van. A nők sokkal felszínesebbek és semmi sem elég nekik, a tökéletes férfit keresik.
6/45 anonim válasza:
de gondolom te elvárod az 500 nettót
7/45 anonim válasza:
6#
Nem várja el, hogy 500-at keress, viszont azt elvárja, hogy szórd a pénzt, élj úgy, mintha nem lenne holnap, és mindig teljen mindenre.
8/45 anonim válasza:
Nem, mert normális végzettsége van. Az, hogy alacsony a fizesetése, nem azért van, mert ostoba vagy lusta, hanem mert szar a rendszer. És ez számomra teljesen más, mint egy körmös-pillás pi...
9/45 anonim válasza:
Hát most hazudjak? Nem előny, ha megelégszel ennyivel. De egyébként, a tanárok ha jòl csinálják sokat tudnak keresni a magánòrákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!