Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra visszatasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?

Figyelt kérdés

Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).

Ismerkedésnél ez negatívum?

2020. jún. 11. 23:55
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
64%

Nekem semmi bajom sincs ezzel. Inkább azzal lenne a bajom hogyha én lennék hasonló helyzetben és a nő keresne 500k-t akkor viszont szóba sem állna velem fordított helyzetben.

Tudok ilyet, nő vezető gazdaságis 29 évesen nettó 570 el, pasija államnál villanyszerelő 27 évesen nettó 180al, és a nő kinyalja a fenekét, megvesz neki mindent, oda van a férfiért már 3 éve, esküvőt terveznek. ÉS ezért csak egy jó kiadós szexet vár el minden nap, meg jó kommunikációt.

2020. jún. 12. 15:47
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, csak ne várja el hogy én pénzeljem minden téren
2020. jún. 12. 22:07
 33/45 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem az! Gyönyörű foglalkozás a tanítás. Bár én is tanár lehetnék.

25 f

2020. jún. 13. 00:35
 34/45 anonim ***** válasza:
51%
31: na ez az igazi lúzer. Van egy nagyon piacképes szakmája, vállalkozóként simán megkeresne annyit, amennyit a nő, de ő beéri azzal, hogy 180-at keres alkalmazottként, mert arra lusta, hogy kiváltson egy vállalkozóit és magának hajtson fel melót. Ez tök gáz, és nem a 180 ezer miatt, hanem hogy ennyire életképtelen egy jó szakmával a kezében.
2020. jún. 13. 14:26
 35/45 anonim ***** válasza:

Nem tartom visszataszítónak,inkább becsülendő,hogy felvállalod azt amiben jelenleg vagy.

Kívánom,hogy a jelenlegi helyzeted mihamarabb jobbra forduljon!F

2020. jún. 14. 13:20
 36/45 anonim ***** válasza:

34.

Mondjuk azt elfelejted, hogy így napi 8 órát dolgozik, vállalkozóként meg lehet 20 órát gályázni, különben nem lesz meg a "félmilla" nettó.

2020. jún. 14. 13:24
 37/45 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jó térkövezőnek lenni. 100 ezret is elkérnek egy napra, 10 órás melóért. És heti 2-őt is vállalnak, és kapnak is annyi ajánlatot. Persze télen nudli.
2020. jún. 14. 13:53
 38/45 anonim ***** válasza:
36:nekem van villanyszerelő ismerősöm. Még csak nem is az a keményvonalas profi, 2500-as órabérrel tolja, ami nem számít soknak, 3000 a jellemző. Nem dolgozik napi 8 óránál többet. Ha csak 20 napot dolgozik, napi 8 órával egy hónapban, az 400 ezer, mínusz 50 kata, tehát 350 netto. Ha esetleg kicsit megtolja még, röhögve megvan 500 is, de már a 350 is majdnem dupla fizu. Ja, a hülyének is megéri 180-ért alkalmazottnak lenni.
2020. jún. 14. 16:00
 39/45 anonim ***** válasza:
Kérdés talál e húsz napra munkát. Mert van mikor több, de van, hogy 1-2 hétig csak heti 2 megkeresése van. Szóval a vállalkozás kiszámíthatatlan.
2020. jún. 14. 19:44
 40/45 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, ma ez a legkönnyebb. Ott a közösségi média, szuper lehetőségek marketingre, nem kell ismeretségi körre alapozni. Én is vállalkozó vagyok, nem ezen a területen, de sose volt gond az ügyfélszerzéssel. Jó szakikból meg kb országosan akkora hiány van, hogy több hónapos várólista van rájuk. De egyébként főállás mellett is el lehet kezdeni ezt kiépíteni, nem kell fejest ugrani a semmibe, elég akkor felmondani, ha már stabilan van közel annyi munkája, amennyi a fizuja alkalmazottként. Onnan már nem nagyon lesz gond. Igen, ez kezdetben sok meló, de utána sokkal könnyebb lesz az élet. Szerintem mindenképpen jobban megéri, mint 180 ezerért ugrálni valakinek heti 40 órát.
2020. jún. 14. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!