Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára mennyire visszataszító ha egy nő fehér bőrszínű?
Figyelt kérdés
Nekem mindig beszólnak, hogy biztos az ágy alatt napozom, de amúgy tényleg nem szoktam napozni, mert nem akarok idő előtt ráncosodni.2018. aug. 18. 10:12
1/21 anonim válasza:
ez olyan mint a barna vagy szőke haj. van aki egyiket vagy másikat, van akit nem érdekel, és olyan is hogy totál rá van kattanva.
4/21 anonim válasza:
Nem az, a szélsőségeket nem szeretjük, de normális keretek között legyél olyan, ahogy neked jó.
Se pirított rbanc ne legyen, se Drakula unokahúga.
5/21 A kérdező kommentje:
Sminkkel kicsit javítok magamon pirosítóval, de fehér vagyok.
2018. aug. 18. 10:24
6/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem visszataszító, van aki épp erre gerjed, de aki nem, annak se visszataszító.
7/21 anonim válasza:
Nem számít, akinek természetesen ilyen ahhoz illeni szokott
8/21 anonim válasza:
Az egészséges bőr szép. A szín másodlagos szerintem, de én nő vagyok.
9/21 A kérdező kommentje:
A bőröm az egészséges. Nincs pattanás se rajtam, csak nagyon ritkán, akkor is a hormon dolgok miatt. Sőt még volt olyan hogy egy barnáb bőrű megjegyezte rám, hogy lehet ilyen sima az arcom.
2018. aug. 18. 10:36
10/21 anonim válasza:
Én fehér vagyok teljesen. Sose napozok, nem szeretek barna lenni. Soha nem tette szóvá egyik párom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!