Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem visszataszító az, ha egy netes ismerkedős oldalon egy lánynak sok csak fiúbarátai vannak?
Úgy érzem ismerkednék, utána csak egy lennék a sok közül.
Csak fura, hogy csomó gyűjtögeti őket.
Igen, csak egy lennél a sok közül.
Miért fura hogy gyűjti őket? Több van akkor több szívesség is van, több önbizalom.
Ez a felhőztetés lényege.
Gimiben le lettem szarva. Egyetemen meg pont nem azzal a 12% lánnyal lettem jóban. Majd megmondom a szaktársaimnak, hogy ássák el magukat vagy öltözzenek nőnek, mert férjhez is akarok menni valamikor és csak zavarnak.
Ember, egy 10-es skálán mennyire kell ahhoz önbizalomhiányosnak lenni, hogy a barátait figyelgesd és hozzájuk méricskéld magad? Veled beszélget, veled törődik? Örülj. Ha meg "begyűjt", nem kell ám elfogadni a lehetőséget, van kis szád, hogy kinyitsd és megmondd, hogy kapcsolatért jöttél, a többi szarra nem vagy vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!