Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is visszataszító ha egy nő cigarettázik?
Ma bementem nézelődni a városba és megláttam egy nőt aki pont az ideálom volt. Tökéletes alkalom lett volna leszólítani hisz egyedül sétálgatott. A gond csak az volt, hogy jobban füstölt mint egy kiberhelt diesel autó és a kis sétája alatt 3-4 cigit elszívott.
Nagyon sajnáltam, hisz adott volt a lehetőség, de így elment az egésztől a kedvem. Mondhatjátok, hogy 'majd értem biztosan leszokott volna' de soha nem ilyen egyszerű. Még inkább azért is mert nagyon ritkán találok ilyen csajszit aki ennyire megfog külsőre.
Ezek után kérdezem, hogy nálatok is ennyire off ha egy nő cigarettázik társkeresés szempontjából? 25/F
Nekem nagyon is
Ha meglátom hogy dohányzik, minden érdeklődésem iránta elillan azonnal
Én nem dohányzó nőként gondolom ezt a pasikról. Undorító.
Nem jönnék össze dohányossal.
En is dohanyzom.
Igy nem visszataszito. :)
Mondjuk lehet csinalni olyat, hogy a letudozott fustot, smarolasnal atfujni a masik szajaba o meg vissza ugyanigy...lehet masnak undorito, de neha lehet ilyet is. :D :P
Nem, hogy visszataszito, de egyenest kizaro ok ;)
Nem dohanyzom en sem. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!