Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony (+sovány) pasi kategória tényleg annyira visszataszító a nők szemében, mint a kövér, elhízott nő a férfiakéban?
Van, akinek tetszik ez is, sokaknak nem akkora dolog az ilyesmi.
Nekem is csak addig baj, ha nagyobb darab vagyok a srácnál. Ha tud úgy vékony és alacsony lenni, hogy még mindig nőies és törékeny vagyok mellette, akkor nem érdekel, ha relatíve kis ember. És szerintem hasonlóan van ez a telt nők esetében is a legtöbbször. Ennek ellenére látok párokat, akik ebből még ennyire sem csinálnak ügyet, meg olyat is, hogy 1-2 centi miatt húzzák egyesek a szájukat, ami meg szerintem már a tárgyként kezelés kategória, mert nem igaz, hogy ennyin múlik a vonzalom valakinél.
N
Mi számít alacsonynak? Mert szerintem a 174 cm nem magas, nekem ekkora a barátom, és nekem teljesen megfelel. De tetszett már 170 körüli srác is (söt alatta volt) viszont ő sportos volt.
A nagyon sovány nekem már nem vonzó (60kg és alatta).
A nagyon kigyúrt sem, és a nagyon mackós sem (tetszett már nagyobb darab srác, de nem ez a jellemző)
Azt írnám h a normál testalkat, de ez is mindenkinek mást takar.
Számomra:
Ebből a második.
Lehet, hogy nem.sikerült jól linkelni, akkor bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!