Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony (+sovány) pasi kategória tényleg annyira visszataszító a nők szemében, mint a kövér, elhízott nő a férfiakéban?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már, hogy ezt a két kategóriát ily módon párhuzamba állították, de valóban így van? Mindkettő tényleg hasonlóan undorító a másik nem szemében? A jóképűség sem képes olyan szintű férfiasságot kelteni a nőknél - a kisfiús testalkatot háttérbe szorítva - hogy egy nőben vonzalmat tudjon kelteni egy pasi? A magam példájából kiindulva egyébként úgy látom, hogy nem, mert hiába vagyok arcra helyes, ha nagyon vékony és alacsony vagyok. Az ilyen pasik miben reménykedhetnek a társkeresés során és milyen lehetőségeik vannak? Előre is köszi a válaszokat.2017. szept. 3. 07:14
11/19 anonim válasza:
Mi van, ha nem tetszik az igazság, itt is le kell pontozni? Mire számítottál, őszintén, hogy majd ez lesz az ideál?
12/19 A kérdező kommentje:
#11: Honnan veszed, hogy lepontoztalak? Mindenkit felpontoztam és írnom is kellett volna, hogy értékelem az őszinteséget.
2017. szept. 3. 15:54
13/19 anonim válasza:
Nem undorról van itt szó, kérdező, hanem közömbösségről. A nő tudat alatt biztonságra vágyik. Az ő agyában 4x akkora helyet foglalnak el a létfenntartási, mint a fajfenntartási funkciók. Neki a férfi ott kezdődik, aki meg tudja őt és a csemetéjét védeni. Mert evolúciós szempontból ez (is) a férfi feladata. Egy kisfiú kinézetű pasi, akit elfúj egy kicsit erősebb szél nem rúghat labdába ilyen szempontból. Vannak csajok, akikben annyira erős a nevelési ösztön, hogy bevállalják gyerek híján az ilyen férfit is, de 40 körül tuti, hogy ők is lelépnek, és egy izmos fiatal kant szereznek kárpótlásul az elvesztegetett évekért.
14/19 anonim válasza:
Nekem a párom (29/F) 168-170cm és 55-60kg. Az kicsit zavar, hogy nagyon-nagyon vékony, kb. egymagasak vagyunk, az jó. Nincs rajta sok szőr sem, egyedül csak a lábán és az alkarján van. Sehol másutt. Még az arcán sem nő rendesen. Meg mindig borotválkozik. Szoktam neki viccesen mondani, hogy Ő a fejlődésben úgy 10-12 évesen megállt. Mindig nagyon vékony volt.
Én (29/N) 170-172cm és 90-95kg vagyok. Sajnos az utóbbi években meghíztam. Engem nem zavar, hogy ő férfi létére testileg így néz ki, nem a testébe szerettem bele. Őt zavarja, hogy elvagyok hízva, mikor megismerkedtünk akkor én is 58-60 kg voltam.
Már 8 éve és 9 hónapja vagyunk együtt.
15/19 anonim válasza:
Utolsó: érdekesen nézhettek ki egymás mellett. :D
16/19 anonim válasza:
Mint látod, a felvetésed helyes. Annak a dolognak már nagyon helytállónak kell lennie, amire még a képmutató, mellébeszélő, magyarázkodó nők is csak bólogatnak. Sajnos.
17/19 anonim válasza:
Szóval a tanulság: sipirc a konditerembe nyafogás helyett. :D
18/19 anonim válasza:
Most akkor zavar, hogy így néz ki, vagy nem zavar? Döntsd már el...
19/19 anonim válasza:
14-es és kis ember nagy bottal jár?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!