Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára mennyire visszataszító ha egy nő fehér bőrszínű?
Figyelt kérdés
Nekem mindig beszólnak, hogy biztos az ágy alatt napozom, de amúgy tényleg nem szoktam napozni, mert nem akarok idő előtt ráncosodni.2018. aug. 18. 10:12
11/21 anonim válasza:
Miért lenne visszataszító? Nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
12/21 anonim válasza:
Lehet valakinek tetszik, valakinek kevésbé, de visszataszítónak semmiképp sem mondanám.
13/21 anonim válasza:
Miért lenne visszataszító, egyáltalán nem az. Ahogy meséled el tudom képzelni, hogy természetesen szép arcbőrrel rendelkezhetsz, ami számomra plusz pont, ha még a mosolyod is nyerő akkor meg nem is értem mi bajod lehetne :)
14/21 anonim válasza:
Én szeretem, még azt is ha szeplős is és mellé természetes vörös haj, na az pont az esetem, ahhh...:)
15/21 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod, ha egyébként minden más rendben van. :) F
16/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen nő, főleg a lábfejük az, ami ilyen esetekben tetszik:).
17/21 anonim válasza:
Van akit zavar, van akit nem. Én is fehér vagyok, jött már oda hozzám úgy férfi, hogy jó látni, hogy van aki nem szolizik és szép fehér bőre van. Neki ez volt a zsánere.
Beszólásokat (családon kívül) nem kapok, de biztos van olyan is bőven akinek nem tetszik.
18/21 anonim válasza:
Nem értem miért gondolja minden nő, hogy a férfiak a napbarnított csokilányokat szeretik. Én mindig is buktam a sápadt, hófehér bőrű nőkre.
19/21 anonim válasza:
Jobban szeretem a fehér búrűeket, mert jobban kiemeli a rózsaszín pinájukat.
20/21 anonim válasza:
Nálam ez semmimennyire sem releváns tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!