Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?
Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).
Ismerkedésnél ez negatívum?
Nem minden tanar tud maganorat adni ...
Nem kizaro tenyezo
Tudom, hogy le leszek pontozva DE!
Bizonyos kor felett igenis számít az egzisztencia. Tizen - huszon évesen még persze rohadtul mások a szempontok,olyan szinten, hogy jómagam például tízszer annyit kerestem mint a volt feleségem.
35 felett viszont már változik a szemlélet. Már nem akarsz senkinek a hőse lenni, nem akarsz senkit csak úgy beültetni a készbe. Egy olyan kapcsolatnak ahol nagyon nagy a különbség a felek között ritkán van nagy jövője az eltérő értékrend és életfelfogás miatt.
Nem. Ha egyébként ezt a keveset megbecsülöd, normálisan be tudod osztani, nincsenek a valóságtól elrugaszkodott igényeid, akkor még hátránynak se mondanám.
De volt egy exem, aki kb hasonló szinten keresett, de az igényeit jóval az enyém fölé lőtte be. Sose volt pénze semmire, mindig panaszkodott. Szinte elvárta, hogy én finanszírozzam minden úri huncutságát. Pl a boltban 2-3-4-szer drágább kajákat volt csak hajlandó megvenni, mert nem eszik meg minden szart, meg épp azt kívánja. 2-3 hetente utazni kell valahova, mert mindenki más is azt csinálja, meg ugye "soha nem megyünk sehova". És akkor az elvárások, álmok: hát esküvő az kell 50-100 emberrel, meg külföldi nászút, meg családi ház hitelre, mert így szokás. Aha. Lehet így szokás, de akkor ahhoz mindkét fél járuljon hozzá. Ha igények vannak, akkor teremtse meg rá az anyagiakat is.
Szerintem nem az! Ha a leendő párod és te össze teszitek ami van már könnyebben tudok más fele lépni, pl oda költözől hozzá és már is több marad a kasszában mert felesben fizettek mindent. Szóval igazából ha van meg oldás, de ha valaki emiatt nem akar téged mert kevés a fizud akkor őt nem is igazán te érdekled, maximum az hogy valamire jó leszel csak nem társnak. Engem például soha nem érdekelt hogy a leendő párom hol lakik, mennyit keres, van-e tartalékai, csak ő érdekelt és menet közben alakítottuk dolgokat. Nem azt mondom ez a legjobb mert volt hogy meg szívtam, de nem bántam így tanul az ember, de szerintem a feltétel nélküli kapcsolatot így tudsz kialakítani.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!