Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra visszatasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?

Figyelt kérdés

Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).

Ismerkedésnél ez negatívum?

2020. jún. 11. 23:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként ugyanilyen idős vagyok igaz többet keresek mint te de nekem is csak egy szobára futja jelenleg. Ugyanakkor a nők felé kevésbé szokott elvárás lenni az egzisztencia tehát még mindig te vagy jobb helyzetben.

Egyébként meg normális és tiszteletreméltó hivatásod van, ha normális partnert választasz akkor őt nem fogja zavarni.

2020. jún. 12. 10:00
 22/45 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem az.
2020. jún. 12. 10:03
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha spórolós és ügyesen bánik a pénzzel.
2020. jún. 12. 10:52
 24/45 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként a magyar politika szégyene, hogy egy egyetemet/főiskolát végzett ember, mint te is ugyanannyit keresel, mint egy maximum érettségis bolti eladó. Ezzel Nem őket nézem le és nem tehetsz róla, hanem a magyar állam.
2020. jún. 12. 10:57
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem visszataszító.

Mérlegelés elé ugyan állít, de ne hidd, hogy emiatt ne találnál magadnak párt.

Én egyébként a következőkre figyelnék:

reálisak e az igényeid

van e hivatástudatod, vagy azért lettél tanár, mert csak ide vettek fel (rengeteg ilyen van, néha azt gondolom nekik pont elég is ez a fizetés..)

hajlandó vagy e fejleszteni magadat

mindenképp ebben a szakmában képzeled e el a jövődet és végül de nem utolsó sorban

milyen szakos vagy (pl egy ének - média tabu lenne...)

2020. jún. 12. 12:19
 26/45 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a történelem folyamán ez még egy férfinak se jelentett gondot. Bezzeg fordítva pfff... 😄
2020. jún. 12. 14:30
 27/45 anonim ***** válasza:
70%
Idősebb korban bizony gond ha keveset keres a nő,csak hát ide csak gyerekek írnak.
2020. jún. 12. 14:53
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy csinos tanárnőt imádnak a férfiak. De tedd fel ezt a kérdést fordítva, ha a férfi keres pl gyárban 140 ezret, mindenki vicsorog.
2020. jún. 12. 15:31
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is tanár vagyok, 34 éves de Kelet-Mo-on. Ez itt normális fizetés. Én most 182 t kapok tisztán, erre jön most a 10%-os béremelés, ami a 274 bruttómhoz 18 nettót fog hozzátenni. Így lesz 200 ezer, plusz ofi vagyok, 28 nettó és van 3 gyerekem akikkel pályázatban vagyok (3 szor 11, vagyis 33 ezer ft). Így azért 250 felett jön ki, ami itt Keleten egy elég jó bér, ha azt veszem, hogy 3 ból 2 en itt 150 nettó körül keresnek 30 évesen. Szóval lehet normálisan élni tanárként, csak akkor hagyd el Pestet és a Nyugatot. Vagy tényleg a különórák, esetleg délutáni melót kell vállalni. És igen, én pl az egyetemen biosz-kémia szakon végeztem, amit az induló létszám egyharmada tudott abszolválni (kibuktak a vizsgákon). Brutál nehéz volt. Az sajnos az állam hibája, hogy nem becsül meg minket. Amúgy 2022 ben 40%-os béremelés van betervezve a tanárok számára, ugye mert jön a választás. Ezt sok helyen hallom, nálunk az igazgató fideszes, szóval a forrás elég erős.
2020. jún. 12. 15:38
 30/45 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező, egy intézményvezető ha egyszer lennél, azok jól keresnek. +nettó 100 ezer ft a pótlék, de ugye most a vezetői pótlék duplájára fog nőni nekik, vagyis az plusz 200 nettó. Meg persze ha mesterpedagógus vagy, akkor tovább nő a béred, vagy van egy rakás pályázat. Nálunk a főnök 52 évesen Győrben vett lakást a fiának tavaly, 20 millióért. Mindezt 4-5 év alatt szedte össze pályázati pénzekből legálisan. Üdv Szabolcsból.
2020. jún. 12. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!