Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra visszatasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?

Figyelt kérdés

Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).

Ismerkedésnél ez negatívum?

2020. jún. 11. 23:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Amúgy ja, a vállalkozás kockázatos, nem kiszámítható. De az a 180 ezer egy gyenge hónapban is meglenne, érted... Nincs mit veszítenie gyakorlatilag, keveset keres, ennyit összelapátolna akkor is, ha vállalkozóként heti 3 napnyi melója van csak.

Nekem is van 200 ezres hónapom is, meg 600 ezres is, ez ilyen. Alkalmazottként viszont nem nagyon volt 200-nál több, úgyhogy rosszabbul semmiképp nem jártam, akkor sem, ha épp gyenge hónapom van :) egy villanyszerelő nem hinném, hogy vállalkozóként ne szedne össze min 180 nettót havonta, ez egy nagyon piacképes szakma. Ha nem megy, akkor vagy életképtelen, vagy nagyon béna villanyszerelő.

2020. jún. 14. 19:54
 42/45 anonim ***** válasza:

41.

Igen, a villanyszerelés tipikusan olyan amire "születni kell", ha valaki nem olyan tipikus "szaki", akkor max fércmunkát tud végezni. A legjobbak azok ebben, akiknek ez egyúttal a hobbija is.

2020. jún. 14. 20:00
 43/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, az én ismeretségi körömben nagyon nagy konkurencia van mindig egy csinos, értelmes tanárnőre. Van kb 10 ilyen tanárnő ismerősöm, egyiknek egyetemi tanár a párja, másiknak gyógyszerész, 3. nak jó autószerelő, rendőrezredes, sok mérnök, stb.
2020. jún. 14. 20:06
 44/45 anonim ***** válasza:

És neked visszataszító egy ugyan ennyi idős tanár, aki a lakótársaival él? Negatívum ez ismerkedésnél?

Csak azért kérdezem, mert ha neked nem az, akkor pont egy olyat kell találnod, akinek szintén nem az. Persze vannak ellenpéldák, de én annak a híve vagyok, hogy jobb ha egy pár mindkét tagja azonos egszisztenciát tudna megteremteni magának. Könnyebb úgy közösen tervezni, nem kell elvárni, hogy a másik többet rakjon bele.

2020. jún. 16. 08:38
 45/45 anonim ***** válasza:
Azért jó ha a férfi egy 40-50 nettóval többet keres, mint a párja. Fel tud rá nézni a nő, persze ha nem keres annyit, akkor is kell valami, amire felnézhet egy nő
2020. jún. 16. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!