Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra visszataszító az, ha egy nő nagyon keveset keres és semmije sincs?
Tehát pl. én 25 éves vagyok, 140 ezer ft a fizetésem (tanár vagyok) és albérletben élek (mármint egy bérlet szobában lakótársakkal).
Ismerkedésnél ez negatívum?
Amúgy ja, a vállalkozás kockázatos, nem kiszámítható. De az a 180 ezer egy gyenge hónapban is meglenne, érted... Nincs mit veszítenie gyakorlatilag, keveset keres, ennyit összelapátolna akkor is, ha vállalkozóként heti 3 napnyi melója van csak.
Nekem is van 200 ezres hónapom is, meg 600 ezres is, ez ilyen. Alkalmazottként viszont nem nagyon volt 200-nál több, úgyhogy rosszabbul semmiképp nem jártam, akkor sem, ha épp gyenge hónapom van :) egy villanyszerelő nem hinném, hogy vállalkozóként ne szedne össze min 180 nettót havonta, ez egy nagyon piacképes szakma. Ha nem megy, akkor vagy életképtelen, vagy nagyon béna villanyszerelő.
41.
Igen, a villanyszerelés tipikusan olyan amire "születni kell", ha valaki nem olyan tipikus "szaki", akkor max fércmunkát tud végezni. A legjobbak azok ebben, akiknek ez egyúttal a hobbija is.
És neked visszataszító egy ugyan ennyi idős tanár, aki a lakótársaival él? Negatívum ez ismerkedésnél?
Csak azért kérdezem, mert ha neked nem az, akkor pont egy olyat kell találnod, akinek szintén nem az. Persze vannak ellenpéldák, de én annak a híve vagyok, hogy jobb ha egy pár mindkét tagja azonos egszisztenciát tudna megteremteni magának. Könnyebb úgy közösen tervezni, nem kell elvárni, hogy a másik többet rakjon bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!