Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők a 30 fölötti tapasztalatlan férfiakkal papíron nem jönnének össze, a valóságban meg mégis ez a leggyakoribb?
Nézzünk szembe a tényekkel, a legtöbb férfi 30 éves kora előtt alig jutott tapasztalathoz, legtöbben semmihez. Mert míg egy férfi fiatalon értéktelen a nő meg értékes, később ez fordítva lesz.
A saját példámból kiindulva, egy nagy cégnél dolgoztam Budapesten, de 2-3 éve kiköltöztem Bécsbe mert kaptam egy jobb ajánlatot. Itt is rengeteg a magyar és szinte csak férfiak vannak. Az otthoni cégnél 29 volt az átlag életkor, 70-80% szingli volt és valószínűleg sosem volt tapasztalata nőkkel. Itt most 34 év az átlag életkor, és a legtöbb férfi még csak most kezdi úgymond élete első komoly kapcsolatát.
Mégis olvastam egy ilyen cikket valahol, hogy mi a legvisszataszítóbb egy férfiban a nőknek, és az jött ki torony magasan, hogy a tapasztalatlan férfiak egy bizonyos kor fölött. Még csak nem is a magasság, nem is a vagyon, nem is a farok méret (hiánya), hanem ez. Ha nem volt még más nővel.
De a valóságban meg, mégis rengeteg ilyen van. Akkor ez hogy lehet?
Már rögtön az első mondat hülyeség.:)
Azért ez nem túlzottan sok férfira jellemző.
Az meg,hogy éppen szinglik, nem jelenti azt,hogy sosem volt közük nőhöz.
"Nézzünk szembe a tényekkel, a legtöbb férfi 30 éves kora előtt alig jutott tapasztalathoz, legtöbben semmihez."
Hmmm, akkor miért van az, hogy a többezer emberből, aki a tágabb környezetemben megfordult az években - oktatásban, munkahelyeken, ismerők között, nincs egyetlenegy 25 fölötti tapasztalatlan ember? Értem én, hogy önigazolást keresel a saját nyomorult életedre, de azért elég meredek, hogy ilyeneket vagy képes hozzá kitalálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!