Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban mi a leggyakoribb oka annak, hogy idővel valamelyik fél feldobja a kapcsolatát? Tapasztalatok?
Régen az embernek kevés kitörési lehetősége volt, egyedül szinte nem is illett (főleg a nőknek) élni. Megházasodtál, gyerekeid lettek, aztán vagy elváltál, vagy éltél egy szürke házasságban, vagy pedig azon szerencsés voltál, aki szerette a házastársát. Manapság az embernek sokkal több a lehetősége (karrier, utazás, költözés, tanulás), és több felé az elvárás is (már nem elég az érettségi, minimum 1-2 idegen nyelv nélkül halott vagy). Manapság az emberek egyrészt önzőbbek, másrészt nincs is akkora nyomás rajtuk családalapítás terén, mint nagyanyáinknak.
Az én barátom az nagyanyám szemében álompasi volt - volt munkája, volt diplomája, szeretett, és el akart venni feleségül.
Az én szememben viszont féltékeny volt és kisajátító, és ha vele maradtam volna elszúrtam volna a továbbtanulási terveimet.
Túl nagy igények, főleg a nőknél a facebook, instant gramm által, és a nyálcsorgató kanok által gerjesztve.
Engem egy nő azért dobott, mert "nem fejlődsz", nincs vezető beosztásom (csak simán annyit keresek nem vezetőként, mint az exe akihez visszament...), nincs menő drága autóm (én autóval csak közlekedni szoktam, és a legolcsóbban szeretném), nincs nagy arcom, nincs páwa cuccom, nem szórom a pénzt (meggondolom mire költök, és inkább bankszámlára teszem), nem műmájerkedek, nem feltűnősködöm.
(Az ex pár hónap múlva dobta másodszorra is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!