Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőcsábászok is léteznek, akiknek még nem volt soha egyéjszakásuk és bulizni sem járnak? De mégis amúgy minden "kritériumnak" megfelelnek. Ismertek ilyet? Tapasztalatok akár?
Szóval aki ugyanúgy hosszú távon sok nővel szexel, (csókolózik, randizik, ismerkedik,) könnyen talál magának nőt ha akar, kapcsolat kevésbé érdekli (de ha kell úgy csinál mintha érdekelné, ha arról van szó), stb.
Tartok tőle hogy a srác akivel ismerkedem ilyen (ha van ilyen) és nem akarom lefektessen, aztán ott hagyjon.
1.
Nem érted. Randizol valakivel, akit normális embernek ismersz meg és simán a fejedben van vele párkapcsolat. Vártok a szexszel is simán 3-6 randit, akár egy-másfél hónapot is (az első randihoz képest számítva). De miután lefeküdtetek (akár többször is), nem lesz semmi, csak megy tovább egy újabb hasonló prédára.
Tehát nem az van, hogy bulizni járna, az alkalmi kapcsolatokat hajszolná, hanem elhiteti hogy többet szeretne és miután megkapta amit akar, utána lép le. Mert bizonyos értelemben "nem csak a szexre hajt", tehát élvezi a beszélgetéseket is, a simogatásokat, fizikai és lelki intimitást is, közel kerülni a másikhoz, ugyanakkor mégis ott van benne az, hogy miután ezt megkapta, egyből megy rá egy újabb friss személyre, akiből ugyanezeket újra kihozhatja.
Erről mit gondolsz?
Miért nem érthető amiről beszélek?
Nem egyalkalmas szex, hanem mondjuk lefekszik valakivel, aztán még esetleg a következő hetekben jó sokszor, de mielőtt tényleg átalakulna a dolog kapcsolattá, inkább lelép. Mert erre van igénye.
Nem nekem színlel, mert különleges vagyok, hanem mindenkinek, aki az útjába kerül.
Hol lehet alkalmi szexet kapni, ha valaki nem bulizik? Illetve mi van (megint kérdezem), ha valaki az ismerkedés részt is élvezi, nem csak a szexet?
Nem "velem bohóckodik", hanem mondjuk ugyanezt egy évben eljátssza 5-10-15 emberrel, mert ettől érzi valahogy jól magát. A szexet is élvezi, de az azt megelőző "násztáncot" is.
De az vajon miért nem merül fel benned, hogy tényleg kapcsolatot akart, csak te nem voltál neki elég jó? Meg az 5 másik csaj se, nem csodálom. Nehogy azt hidd már, hogy mi pasik olyan baromira elégedettek vagyunk az általános felhozatallal.
Egyébként csak hogy tudd, az internet tele van szexre vágyó nőkkel, nem kell ahhoz bulizni járni egyáltalán. Sőt, talán még könnyebben is megy így, nekem konkrétan erről az oldalról is volt több szexkapcsolatom.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
6:
Nem mondtam el eddig mindent, de nem is akartam egy könyvet írni a leírásba, mert azt meg senki nem olvassa el.
Ismerkedem egy sráccal, akivel van egy lány közös ismerősünk, aki ezt mesélte nekem róla: Randiztak ötször-hatszor egy hónapig, lefeküdtek, együtt aludtak, szexeltek még néhányszor, aztán a srác többet nem jelentkezett, csak egyszer-kétszer írt még neki hogy most nem képes tartós kapcsolatra mégsem. Közben pedig végig arról beszélt a fiú, hogy vele akar lenni.
Meghallgattam a lány sztoriját, de valahol mégsem akarom elhinni, mert tényleg kedves, figyelmes, normális srácról van szó. Külsőre is egyáltalán nem olyan "fenyegető", macsós, férfias. Hosszúkás hajú, kölyökképű (de jóképű) és olyan intelligens, jó beszélőkéjű amikor kettesben vagyunk. Azt látom nem szexre hajt, mert még a lábam közé sem nyúlt egyszer sem, de nyilván már én sem bánnám ha pár randin belül majd valahogy felhozná a dolgot.
Csak mégis amit leírtam két bekezdéssel korábban, amiatt félek hogy belezúgok (kicsit már most is belé vagyok), aztán néhány szex után tovább áll.
És ez most nem csak képzelgés, egy konkrét ismerősőmtől hallottam, konkrétan erről a srácról, ahogy írtam is.
7.
21 éves egyetemista vagyok, ő 23 éves. Eddig 2 férfi volt az életemben csak.
9.
Két hónapnál azért előbb is le lehet feküdni egymással, nem erről van szó. Fentebb leírtam (a 6-osnak való válaszomban), hogy mi a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!