Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok! Voltatok már olyan helyzetben, hogy totál reménytelennek éreztétek dolgot, de mégis sikerült visszaszerezni az exeteket?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 19:48
1/6 anonim válasza:
Nem.
Ex nem kell... Meg volt az oka, hogy miért lett vége..
Felmelegítve csak a káposzta a jó :) (én még azt sem
szeretem)
2/6 anonim válasza:
igen, utána még 2 hétig húztuk....
3/6 anonim válasza:
Nem, mert nem hiszek a "felmelegített káposztában", ezt nemrég közöltem egy exemmel is, aki szeretett volna újrakezdeni mindent, de nem akarja feladni. 32N
4/6 anonim válasza:
nem. sosem akartam visszaszerezni az exet.
5/6 M4tthias válasza:
Igaza van az első hozzászólónak. Én amikor próbáltam megmenteni a 3 éves kapcsolatomat, és konkrétan már bele voltam betegedve hogy nem kapom vissza, meg csak én teszek érte... áh... nem kell vele foglalkozni. El kell felejteni. Ha valamilyen okkal lett vége, és mégis újrakezdenétek, újra meg újra felhánytorgatná valamelyikőtök a korábbi sérelmeket. Szóval, időpocsékolás.
6/6 anonim válasza:
Örültem, hogy megszabadultam tőle, nemhogy vissza akarjam szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!