Pasik, mi volt idáig a legdurvább, amiből kapcsolat lett? Ami már tényleg reménytelennek számított, és mégis csoda történt?
Pasik, mi volt idáig a legdurvább, amiből kapcsolat lett? Ami már tényleg reménytelennek számított, és mégis csoda történt?
Persze nők is irhatnak :)
Csak a keresztnevemet tudta egykor egy illető, semmi többet, és azt hittem, hogy a büdös életbe nem látom. 24/48 órán belül az egész Bp-et feltúrta értem, és megtalált.:D
Pár éves kapcsolat lett belőle.
Volt egyszer egy kis aranyos kutyus aki leszállt a földre mert kirepült egy űrhajóból kiesett belőle felszálláskor. És hozzám került innentől a neve Űrkutya lett.
Majd a gazdája elkezdte keresni aki űrbéli volt egy gyönyörű nő, majd meghálálta hogy gondját viseltem az Űrkutyájának, és rögtön egymásba szerettünk, de haza kellett mennie és minden álmom szertefoszlott.
Elment az Űrcsajszi meg az Űrkutya is.
De egyszer csak visszajött hozzám és boldogan éltünk mígnem az Űrhajóját ellopták és eladták vasba.
Az Űrkutyák nem ugatnak nem tudtad? :)
De telefonálni tudnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!