Hogyan kell bepasizni?
1) Jeleket adsz (mosolyogsz,szemezel) Ha nem jön be akkor..
2) Direktebb jelek (hozzáérsz,dicséred) Ha ez se mükszik..
3) Elhívod randira
Nyilván attól függ, milyen pasit akarsz felszedni, de összességében azt mondhatom, hogy ha kedves vagy egy pasival hosszú távon, az egy idő után beléd fog esni. Akkor is, ha nem akarod.
Nem csak olyanokról beszélek, hogy mosolyogsz meg beszélgetsz vele, hanem lássa rajtad, hogy szívesen csinálod. Szívesen töltesz vele időt, szívesen beszélgetsz vele.
Én, ha többet akarok egy pasitól, akit ismerek régebb óta, képes vagyok átszaladni hozzá egy tál húslevessel, ha beteg, vagy egy üveg pálinkával, ha fáj a torka, ha unatkozok, akkor áthívom filmet nézni, vagy felhívom, nincs-e kedve beülni valahová sörözni.
Hívd el programokra, bátran. "Mit szólnál, ha holnap elmennénk és megnéznénk ezt-azt a kiállítást, azt olvastam róla a neten, hogy nagyon jó", vagy akármi.
Merj vele viccelődni, és ne szégyelld magad semmi miatt. Ne izélj, hogy "jaj, mit fog szólni, ha kiderül, hogy imádom Britney Spearst?" Kit érdekel, ha imádod Britneyt? Merj szenvedélyes lenni. A szenvedélyesség azt jelenti, hogy törődsz dolgokkal, az meg mindig jó dolog.
Ha rövid távon akarsz pasit, mondjuk buliban, vagy ilyesmi helyen, akkor mosolyogj, kezdeményezz beszélgetést, érintsd meg a karját, stb., flörtölj vele, nem árt, ha csinos ruhában vagy (de éppen anélkül is megoldható, ha az ember lánya elég leleményes), hívd meg egy italra, kérj tőle cigit, kísérd ki cigizni. Arról nem beszélve, hogy pl tánc közbe akármelyik pasashoz dörgölőzöl oda, gyakorlatilag 0 az esélye, hogy elhesseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!