Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nagyon szép lány hogy tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szép lány hogy tud bepasizni?

Figyelt kérdés
Konkrétabban: csak elmegy egy szórakozóhelyre és máris rányomul egy csomó pasi? Ja és az ilyen lányok csak játszadoznak az összes pasival (mivel nem a ri*bancok érdekelnek, ezért a "játszadozás" alatt max a csókot értem) vagy van olyan is aki komoly kapcsolatra vágyik?
2013. máj. 25. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár itt is.
2013. máj. 25. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Bárhol ahol megjelenik. Csak várni kell a jeleket a hímektől és válogathat!
2013. máj. 25. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem aki komoly kapcsolatra vágyik az nem szórakozó helyen fogja keresni :O oda nem párt keresni mennek az emberek ... szerintem.
2013. máj. 25. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mások visszajelzése alapján bőven átlagon felülien nézek ki, ezt nem beképzeltségből mondom. Kérdésre felelve: A koreográfia az ilyen, ahogy írod: belépek egy helyre és odanyomulnak különböző pasik, ezek után pedig ha van kedvem pasizni, akkor válogatok. Először persze kinézet szerint, aztán beszélgetéssel szűkítem a kört. De ez az egész tényleg egyénfüggő, én tényleg nagyon megválogatom, kivel állok le, a jó külső kevés. Ha hülye az illető, nem tud viselkedni, bunkó, rögtön a tárgyra akar térni, úgy érzem, 2 külön világ vagyunk, azonnal lekoptatom. Volt, akit azért építettem le, mert a BMW-jével villogott, aztán volt olyan, akit azért, mert azonnal taperolni akart, de olyan is volt, hogy egyszerűen semmilyen közös érdeklődési pont nem akadt. Ezek gyorsan kiderülnek.
2013. máj. 25. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Hol nem?
2013. máj. 25. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy tud? Ahogy akar.
2013. máj. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!