Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan veletek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, vagy ismerősötökkel, hogy reménytelennek tűnt, mégis összejött?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. <= Mint pl. ebben a kérdésben a másik srác, aki addig csüngött rajta, amíg bele nem szeretett a lány.

Én az ismeretségi körömből 2 ilyet tudok mondani.

2013. okt. 15. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
volt! haverom kb. egy évig udvarolt a lánynak, reménytelenül. a lánynak volt közben pasija is. végül összejöttek, és már 6 éve együtt vannak! :)
2013. okt. 15. 15:54
 2/7 A kérdező kommentje:

1. Gratulálok nekik :)

Egyébként szerintem nincs mindig úgy, hogy csak azért kell, mert ha nincs ló, jó a szamár is. Ugyanis így nem lehetne kibírni ennyi évet, max. pár hetet, azt is erőltetetten.

2013. okt. 15. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
1. Jó nekik :D nekem bezzeg nem jön össze -.-"
2013. okt. 15. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát azért jó tudni hogy ilyen is van:DD 1 éve reménytelenül bele vagyok esve egy srácba, aki egyébként egy barom és mindenki azt mondja hogy hagyjam a fenébe mert semmi értelme , de sajnos ez egy kicsit nehezen megy mert mindennap találkozunk és egész jóban vagyunk valamint most jött össze egy csajjal(aki az egyik barátnőm és részletes beszámolókat kapok arról hogy milyen cuki, milyen édes stb..-.-") szóval a helyzetem csodálatos..:P

ja és volt még két ismerősöm akiknek hasonló helyzete volt, elmondták hogy éreznek(barátságnál több) de mind a kettőjüket visszautasították:/ ebből tanulva én inkább kussolok

2013. okt. 15. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. szerintem az ő esetükben az lehetett, hogy a csaj rájött, hogy mennyire rendes és aranyos a srác, plusz még egy ilyet nem talál, aki ennyire szereti. nem hiszem, hogy ló nincs, szamár is jó alapon jött össze vele, akkor nem lennének együtt 6 éve :) szóval azért van remény :)
2013. okt. 15. 17:48
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Pont ezt mondom, ilyen is lehet.
2013. okt. 15. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Jol kijottunk, majd ido utan le se szart, de en szerettem. Majd felkeresett, de en mar nem ereztem semmit… majd ujra felebresztette bennem az erzeseket, aztan jatszadozott, majd elutasitott!

Tobbet nem futok pasi utan, még akkor se ha félénk.

2013. okt. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!