Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szakitott velem mert már nem szerelmes. Most mégis ujra akarja kezdeni! Tapasztalatok? Vélemények?
Na hagyd magad rábeszélni.
Újra összejönni csak akkor érdemes, ha a szakítás után másfelé sodor titeket az élet, majd egyszer csak később újból összetalálkoztok. Ha ekkor ismét fellobban a láng, akkor egy próbát megér. Hátha mindketten változtatok annyit, vagy olyan irányba, hogy működhet a dolog.
De a szakítok, majd két hónap múlva megint összejövök nem működik. Két hónap után, ugyanolyan környezetben mindketten ugyanolyanok maradtok, és a vége is ugyanaz lesz, csak kicsit hamarabb, mint elsőre.
Lehet, hogy próbálkozott mással, de nem jött össze és rájött, hogy inkább te, mint egyedül. Ilyen esetben semmiképp.
De te tudod, hogy milyen a barátod, illetve, most miért akar kibékülni. Most megint szerelmes? Vagy nem? Vagy? Fura :)
én is hoztam már rossz döntést, és szakítottam, mikor nem kellett volna.
Ha őszintén megbánta, és tényleg helyre akarja hozni, miért ne lehetne legalább meghallgatni. meglátod, hogy csak időtöltésnek kellesz-e, vagy tényleg rájött, hogy szeret téged, és hülyeség volt részéről a szakítás. ez utóbbi is egy lehetséges opció. Szerintem ha elbeszélgetsz vele komolyan, akkor ki fog derülni, mi az igazság. Nem kell rögtön igent se mondani, ha úgy érzed, hogy őszinte, csak hagyd nyitva a kapukat, és nézd meg, tényleg hajlandó-e érte tenni, hogy visszaszerezzen, vagy csak kényelmes megoldást keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!